Sagan om Ringen - del 2

Efter en skön natts sömn (vaknade givetvis kl 5, pigg som en lärka, men lyckades somna om) gick vi upp, insåg att oj, bussen går om en kvart om vi ska hinna med 10.09-tåget, och skyndade iväg. Väl framme i Sthlm blev det god bagelfrukost på Coffeehouse by George, och sedan traskade vi iväg mot guldsmedsaffären.
  Vilken tur att vi bestämde oss för att åka dit! Det kunde inte ha blivit bättre, otroligt trevlig smed, Maja, vi pratade och diskuterade med. Till slut hade vi fått till den "perfekta" ringen, Peter och jag är jättenöjda. Särskilt eftersom vi har designat den helt själva också. Ingen "krafs", stilren och ganska enkel. Så på torsdag, om de hunnit klart ska vi åka in och prova, innan de sätter på stenarna och graverar. Priset blev dessutom väldigt mycket lägre än vi hade räknat med, vilket definitivt uppskattas! När vi gjort beställningen och gått ut var vi sådär fånigt lyckliga och bara gick och log hela tiden. Det känns att det är på riktigt nu!




Rolf Karlsson Guld & Silversmide, på Drottninggatan i Sthlm




Senare så gick vi och skaffade en julklapp till brorsan, och letade oss fram till Slussen där vi mötte Thomas och Fredrik för att äta lunch. Det blev god thaimat vid Medborgarplatsen. Sedan åkte vi hem, och kom hem för en liten stund sedan.
Kvällen kommer tillbringas framför teven, med lite småplock att äta, och en samlingsbox med fyra av Marilyn Monroes bästa filmer. Får se hur många det hinns med, skulle gissa på två. Peter ville se alla, men jag gissar att jag kommer däcka i soffan nånstans mitt i andra filmen...



Rolf Karlssons hemsida:
http://www.rolfkarlsson.se/index.htm

Kommentarer
Postat av: Evelina

Vad kul att ni fick ett bra pris på era egendesignade :D Spännande det låter :D

2008-12-13 @ 22:25:15
URL: http://gurko.blogg.se/

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0