Hemma hos Hund

Nu sitter jag i Axvall, och har en trött Emil som ligger och snusar bakom mig. Det blev ett inte alltför jobbigt slagsmål om soffan, vi samsades ganska bra till sist, haha. Vi ska ta en promenad lite senare, men just nu regnar det... Typiskt, i natt har det varit stjärnklart, och igår var det strålande solsken. Idag regnar det. Hade nästan glömt hur det ser ut när det regnar, var längesen det regade i Uppsala, hihi.

Nej, nu ska jag ägna mig åt Trasseltass.

I don't know how they do it...

Vi har precis sett det allra senaste avsnittet av Grey's Anatomy. Och det var sååå bra! Inte alls vad man trott, nytt, fräscht och med sama underbara humoristiska känsla. We love! Kan knappt vänta tills nästa avsnitt visas, yeay!

Nu ska jag antingen hoppa direkt i ett varmt bad, då det är lite kallt här hemma, eller gå på promenad. Får se vad jag bestämmer mig för...

Ledig eftermiddag

Kom hem från Engelska Parken vid 13, åt lunch med Peter och kikade på Grey's. Resten av eftermiddagen/kvällen ska jag packa en ryggsäck, och så bara ta det lugnt. Kanske t o m slänger mig på sängen en stund...


Lite bilder från igår


Tacos!


Kolla in Peters min, hihi


Fick jättesöta värmeljus av Su Yin, nyckelpigor!


När vi började titta på film, så smällde det utanför. Någon sköt upp fyrverkerier. Fast på bilden ser det mest ut som ett gäng gröna maskar... Inte bra att ta kort genom fönstret, haha


Den här mojängen skrämde livet ur Su Yin, kan ni gissa vad det är? Hihi

På väg till skolan

på en söndag känns inte jättekul, men det är ett måste. Undrar hur lång tid det kommer att ta, vi måste göra klart presentationen idag, ftersom redovisningen är imorgon kl 8. Vilket innebbär att jag måste ställa kl på 6 imorgon, hu!
Nu har jag ätit frukost, och ska snrta packa ner lunchlåda, vet inte om jag kommer behöva den, men skulle inte förväna mig om vi blir sittande några timmar... Nej, tandborstning och hårborstning står på schemat... Hörs senare idag!

Ny dag...

Och dags för mig att krypa till sängs. Kvällen tillbringades med tacos, muffins och the one and only
Rocky Horror Picture Show. Su Yin är fortfarande här, haha. Men eftersom jag ska upp och plugga imorgon så är det dags för mig att sova nu =)

Hörs senare idag, hihi

En Seriös Student tittade förbi...

... Och plötsligt var jag klar med minirapporten! Som inte blev så mini, 7 sidor medlitteraturlista och bilaga blev den, men känner mig ganska nöjd! Har iaf följt formalian till prunkt och pricka, lade tom in små ruburiker i resultatet, fast det mest ser fånigt ut, haha.

Nu är det bara genusuppgiten kvar, och den ska in på torsdag senast 23.59. Lugnt med andra ord.

Nu behöver jag inte känna mig stressad över att åka hem till Axvall en sväng heller. Ja! Min Emilbus, har gått alldeles ör lång tid sen jag träffade honom. hihi, kommer vi slåss om soffan igen, slutar alltid med att jag ligger halvvägs på golvet medan han tar upp hela soffan, oavsett om jag lade mig längst in först... Förgrömmade hundskrälle =)



Hihi vad liten och hopkrupen han ser ut här... Sööt Monster-Mille!

Vadå? Abstinens, jag? Aldrig! :oP

Going Home

Ja, hade en lucka i skolan nu på tisdag och onsdag, så jag bestämde mig för att åka hem till Mille en sväng. Lyckades dessutom hitta biljetter till ett hyfsat pris. Så på måndag eftermiddag åker jag till Axvall, yeay!
Kan jag ta med min dator också, hehe


Ett bad om dagen...

Så blir man bra i magen! Haha, nej, men jag tog ett bad nu på morgonen för att känna mig allmänt bättre, och det hjälpte faktiskt. Lite taskigt att må så här pga magen och inte för att man varit ute och festat... Men that's me I guess =)

Peter är just nu på Ica och fixar frukost och toapapper, borde vara tillbaka snart. Jag har världens emil-abstinens efter att ha drömt om honom och andra hundar hela natten, vill ha min bandit här!




Taget slutet på november förra året... Min gangsterbus!

Ingen utgång

Nej, magen sa nej och ville inte alls ut och dansa. Men det var kul och trevligt iaf. När tjejerna fnissat vidare till bussen hyrde jag och Peter film och myste i soffan istället, vi såg "The Last Legion", riktigt bra! Vi blev båda glatt överraskad=)

Nu ska jag strax krypa ner i sängen, så jag orkar vara både Seriös Städare, Handlare och Student imorgon, hihi. Su Yin kommer över imoron kväll, vi ska ha tacokväll, yeay! Like tacos =)But now, off to bed!





Det är mööörkt i Flogsta...

Platt fall

Just nu ser jag ut som den där långhåriga Oompa-Loompien i Kalle och Chokladfabriken, men det ska strax ändras. Ska duscha, och få tillbaka mina lockar, som jag blivit bestulen på. Har aldrig upplevt detta förut, och är lite smått fascinerad. Min frisör var nämligen tvungen att platta mitt hår för att kunna klippa det. Seriöst!?! Hon började klippa det, men sen torkade hon det och plattade det "för att det skulle bli jämnt". Aldrig under mina 21 levnadsår har jag varit med om att mitt hår inte gått att klippa för att det är lockigt. Seriöst!?! Dessutom bad hon mig att "nästa gång du bokar tid, säg att vi behöver platta håret, eftersom det tar längre tid. Nu gjorde det ju inget eftersom vi började lite tidigare..."

SERIÖST!?!

Det finns en anledning till att mitt hår är naturligt lockigt, jag passar inte i spikrakt, extremplatt hår... Och virveln i min lugg gjorde att den spretade åt alla håll, trots att hon gasade sönder den med hårspray. Nej, får vänta tills jag är hemma och klippa mig nästa gång.
För att trösta mig köpte jag mousse på H&M och en jättesöt lilarutig tunika på Vero Moda, de var båda på rea.

Nej, in i duschen och få se normal ut igen...

Ser  bättre ut när jag rufsat till det lite... Ser jättearg ut, hihi
  
Detalj på tunikan    Tyget, snyggt lila, den är jätteskön!






What a beautiful Morning!

Uppe och igång, har ätit frukost och ska snart göra mig iordning. Blir kul att se vad jag får för frisyr, hihi. Ska ringa Jenny, hon och Nicole skulle in till stan, så jag tänkte möta dom när jag är klar, om dom inte sover fortfarande :oP

Kyligare ute igen, vilket passar mig bra! Hät kommer förresten en bild på min favoritstig, tagen för ca två veckor sedan... (Ja, nu har jag både kamera och lånad usb-sladd, hehe)




Det är helt andra färger där nu, jättefint!

Shoppingeftermiddag

Ja, eftermiddagen förvandlades till en shoppingeftermiddag. Jag och Peter åkte in och mötte Josefin och Jenny, först kikade jag på skopunkten, men hittade inget intressant. Sedan åt vi på Panini,  Sallad Gamberi för min del, innan jag skuttade in på Sisters och fyndade för mitt presentkort. Det blev en vinröd/brun top med 3/4-ärm och snyggt fall i jättehärligt tunt material, 299:-. Fast jag fick den ju gratis, haha. Sedan blev det fika på Wayne's, testade deras antioxidant + dryck, med blåbär och vitt te. Jättegod!!! Sedan hoppade jag in på Kappahl och fyndade ett par jeans, som det var 25% rabatt på, måste bara lägga upp dom eftersom det bara fanns extralånga...
Sedan skuttade vi vidare in på Din SKo, där jag hittade mina skor. Och jag kan faktiskt gå i dom! Helt otroligt!




Matchar den nya tröjan perfekt, haha! Jag blir jäättelång i dom, vilket inte är helt fel, hihi.

Nu ska jag renskriva det sista på resultatdelen, och sen slänga mig i soffan...






Morgon

Ska strax hoppa in i duschen, sen äta frukost och sätta mig ner och skriva.
Strålande vackert väder idag också, inte ett moln på himlen.
 Blir garanterat en promenad senare.
Men nu ska jag duscha!

Food Planning

Nu har Peter och jag varit duktiga och planerat vad vi ska äta en vecka framåt. Det blir mycket enklare att faktiskt få i sig det man ska om man gör en veckomeny. Nu ska jag krypa upp i soffan hos Peter och titta på teve. Är så trött att jag skulle kunna lägga mig på en gång, men det är lite tidigt än, klockan är ju bara halv nio, hihi.

Ha en bra kväll, så hörs vi igen imorgon!


Cut it off

Nu har jag bokat klipptid på fredag, kände att jag inte kunde med att gå ut på kvällen med mitt slitna hår. Det fick bli på Avans, men tror inte det blev samma frisör som sist. Har också varit lite effektiv och skrivit närmare två sidor på rapporten. Ska sätta mig senare ikväll och påbörja resultatdelen.

På fredag ska jag försöka hitta något att ha på mig på kvällen också... Funderar på att fluffa till håret så jag får fluffbollar påsidorna och kammat upptill, om någon har en aning om hur jag menar, haha. Får se vad som händer.
Ska tydligen inte till skolan imorgon heller, utan alla ska sitta hemma och skriva, så blir det träff på söndag istället. Skönt att få sova ut på lördag...

Bleeding Nose

Ja, här ska man sätta igång och plugga,
då börjar man blöda näseblod!
Typiskt...

Papper i näsan, och fortsätt plugga
Hoppas att det går över snart... SUCK!


Seriös Student är tillbaka

Hoppas jag, hehe. Har tillbringat förmiddagen med att ta det lugnt, ätit lunch och druckit yoghurtshot för magen, samt kikat på Grey's Anatomy. Nu ska jag sätta mig vid köksbordet och börjja på resultatdelen till min minirapprot. Hoppas kunna skriva klart den, vore skönt. Annars har jag gott om tid imorgon eftermiddag också. Vill helst bli klar så jag kan ha fredagen ledig, klippa mig och kika lite på stan. Vi ska ju ut på kvällen (om allt går som det ska) sen på lördag ska arbetslaget träffas och greja meed presentationen.


Nej, till skolböckerna =)

Ingen sömn

Blev inte mycket sömn då de höll på och brötade utanför fönstret.
 Fortfarande magont, ska försöka få i mig lite frukost
Uppdaterar senare

Adverse effects

Ännu en natt utan mycket sömn, med en ondskefull mage som hållit mig vaken. Har fortfarande jätteont i magen =(
Med andra ord blir det ytterligare en dag hemma, vilket inte gör mig sådär jätteglad direkt. Det jag får göra idag blir helt enkelt att skriva på rapporten, har jag tur kanske jag hinner så gott som klart. Det vore skönt, beroende på hur magen tänker uppföra sig. Ska bli så skönt attt få förebyggande medicin, då kanske jag slipper biverkningarna från de andra, yeay.
Nu ska jag lägga mig i sängen igen och se om magen tillåter en stunds sömn...

Tandläkare...

Ja, idag har jag varit duktig och bokat tid hos en tandläkare. Lite roligt, skickade ett mail, och tre minuter senare ringer dom upp. Fick tid den 2 december, så jag behöver inte vara nervös riktigt än =)

Annars så är jag Seriös Student idag, och läser för fullt. Har ca 100 sidor kvar i den skumma/intressanta boken, och sedan en artikel på 15 sid. Så nu ska jag återvända till horisontalt läge i soffan...

Sängdags

Ska läsa lite innan vi somnar, tog en lång dusch, så nu känner jag mig lite fräschare. Kommer vara hemma hela dagen imorgon och läsa ikapp, så jag kan gå på seminariet på onsdag. Borde hinna börja skriva lite på rapporten också.

Funderar på att klippa mig på fredag. Risken är väl att jag klipper av det mesta, vilket jag har lovat mig själv att inte göra...


Gonatt på er!

Citrat

Har tydligen för låga nivåer av citrat, vilket bidrar till bildandet av mina njurstenar. Min läkare ska ansöka om en licensmedicin, förhoppningsvis får jag den, och den hjälper. Tar dock ett par veckor innan jag i så fall får börja på den. Men den ska förhoppningsvis hjälpa. Hoppas det. Lite tröttsamt med de här anfallen... Minst sagt.


Nej, jag vill bli blond(are) haha. Ska tona håret ljusare, vågar inte riktigt köra platinablont, haha...


Nu ska vi se klart på PS. I Love You som än så länge har varit ganska seg...


See ya!

Miss Monroe



Vissa likheter kan vi ju låtsats att det finns...Vacker är hon i alla fall. Kanske
skulle bli platinablond, haha.


Mår knappt bättre, men inte lika dåsig i huvudet iaf. Har fortfarande inte hört något från doktorn. Bläh!

A pain that I'm used to

Än en gång njurstensanfall. Ganska ordentligt denna gång, men vi slapp åka in igår kväll, även om det var nära. Idag mår jag rent ut sagt skit, illamående, yr, snurrig, seg, huvudvärk och smådeppig. Väntar på samtal från min läkare, hon ska ringa någon gång under dagen.

Detta betyder också att jag missar filmseminariet, det som är det roligaste... But apparenly that's life.

För att inte totalt sjunka ner i hopplösa biverkningar, ligger jag i soffan och filosoferar över hårfärger. Funderar p+å att tona håret ljusare inför maskeraden. Inte för att jag just nu bryr mig nämnvärt om den, men man måste hålla humöret uppe....


Hörs kanske senare idag!

La Tortura

Ja, just nu torterar Jossan Jenny, vi ska göra slingor på henne, och sedan blondera (!). Kommer bli jättespännande, och hon kommer passa kanon, tror vi. För säkerhets skull har hon en brun hårfärg också, ifall det inte skulle bli bra. Ska låna hennes usb, men vi glömde den förut, borde dyka upp lite bilder på bloggen senast imorn, förhoppningsvid ikväll.

Sprang på Ana på stan, och bjöd henne på halloweenmaskeraden, hon ville jättegärna komma. Ska fråga Cornelia också, haha.


Hittade jättefina ljuslyktor på Household, som nu står i vardagsrumsfönstret! Ska fota dem senare också, om det går =)


Nej, back to the torture *mohaha*

Blow up all my fuses

På väg till Jenny för att låna hennes hårtork, sedan ska vi åka in till stan och möta upp Josse. Blir en liten fika, och uppdatering om vad som händer. Idag har jag på mig mina sköna svarta stövlar från förra året, dags att börja använda dom igen, haha.

Uppdaterar senare idag....



Girls' night

Det var jättekul hos Jenny och Julia, vi åt räkor och morötter med dip och baguetter. Jag bakade pistagenötsbrownies förut idag, de tog slut... Otroligt goda!
Vi fnissade, skrattade, pratade "swenglish", eftersom Nicole var med var det engelska som gällde, men när man blir trött blir det mer och mer svengelska.

Sedan kikade vi på halloweendräkter... Det ska bli så kul! Vi är redan ca 14 pers som kommer, och det lär bli iaf några fler... Yeay!

Nu ska jag lägga mig strax, så jag orkar återvända till att vara Seriös Student imorgon förmiddag...


Nattkramar på er!

Myskväll

Kvällen igår blev jättemysig! Vi hade tänkt gå på bio, men i stället stannade vi hemma och fixade tapaskväll. Mycket gottfanns på bordet! Rostade tomater med basilika och parmesan, ostfyllda jalapeños, tzatziki, sparris och mozzarellaost.
Tog bilder, ska försöka lägga in dom lite senare idag.

Idag är det städdag som gäller för min del, Peter ska läsa och skriva, så då städar jag, så blir det tvärtom imorgon :o)

Nästan helt gratis

Blev en riktigt bra shoppingdag, Nicole hittade en jacka, Jenny sina strumpor, och jag använde två av mina tre presentkort.

Det blev 2-pack leggings och en petrolgrön tunn polotröja på H&M, har fortfarande lite kvar på presentkortet, och en urmysig stålgrå långkofta från Vero Moda. Me like! Koftan kostade 239 kr, och presentkortet var på 200, så den kostade mig bara 39 kr, hihi. Gratisbio är inte så dumt :oD

Köpte också en bok som jag ska läsa mycket försiktigt, och sedan lämna tillbaka. Har aldrig gjort så förut, men det är tydligen så det funkar för studenterna. Ganska smart egentligen. Så länge man är försiktig och återlämnar den i nyskick så är det lugnt. Då kan jag lägga dom pengarna på böcker till nästa delkurs, eller kanske ännu hellre en ny behå. Har bara två, och måste hitta en till som jag trivs med. Skönt att det bara är en vecka kvar till CSN, även om jag har en del pengar kvar, så känner jag inte för att köpa en dyr behå riktigt än. Kan iofs kolla utbudet hos New Yorker, de har en hel del billiga.

Peter var snäll och tog hand om disken när jag var borta, hurra! Resten av dagen blir det lite läsande och slappande. Man blir trött av att shoppa!

Halloweenparty på g

Ja, vi ska ha en riktig halloweenfest i år med maskerad, och det blir hemma hos Jenny. Jag kom på ganska snabbt vem jag ska klä ut mig till, det blir the one and only Miss Marilyn Monroe. Så då kom vi på ikväll att Peter kunde vara John F. Kennedy. Det enda som behövs är en grå kostym och wax i håret. Tittade in på tradera, och vad fanns där om inte en grå kostym för det hiskelig priset av 49:-. Som hittat! Själv hittade jag att par örhängen, som var nästan exakta kopior av de som Marilyn har på sig på den berömda "Kjolbilden". Nu har vi verkligen något kul att se fram emot! Hehe


Tävling hos LiLy



Klicka på bilden för att komma till tävlingen hos Lily





Another victory for the Serious Student

Jag gick, jag lyssnade, jag somnade... Nej, det var faktiskt en intressant föreläsning, men det var just det, en föreläsning och inte ett seminarium. Vilket var lite tråkigt, och inte lika givande som när man kan diskutera mer. Men jag trotassade min soon to be-sick kropp och gick iaf.

På hemvägen tröffade jag Charlie, och blev lite kär. Charlie är en 11 veckor gammal Jack Russelvalp, med stora färgteckningar över hela sin pyttelilla valpknubbiga kropp. Han försökte äta upp min gröna väska, men konstaterade att den inte smakade alltför gott... Så söt! =)

På tal om väska, så har jag insett att jag är i behov av en ny. Gärna en lagom stor i brun skinnimitaion, det vore trevligt. Någon frivillig som kan hitta en sådan åt mig? Tänkte undersöka H&M:s utbud imorgon, får se vad presentkortet ev går till.

Det här är vad jag ska kika efter imorgon:
  • Leggings
  • Långärmad t-shirt/tunn polotröja
  • Linne*2
  • Hårsnoddar
  • Väska
  • Överdel tills på fredag

Uppsala-guide?

Förresten så funderar jag på att göra en liten miniguide om Uppsala. Något som skulle vara intressant? Tänkte tipsa om bra ställen, caféer och lite allt möjligt... Givetvis med bilder ;o)

Return to Sender

Stövlarna från Haléns får åka tillbaka. De var riktigt snygga, men trotts att jag mätt så var de för tajta i skaftet. Kunde ha dem, men inte om jag ska stoppa ner jeansen i dom... Och då blir det lite kallt till vintern. Har beställt ett par från La Redoute istället, dyrare, snyggare och med extra vidd i skaftet. får se om jag kan ha dom i stället.
Är sjukt trött och seg, och vill helst krypa ner under täcket och däcka resten av dagen. Men det får vänta. Vore så skönt att få seminariet överstökat, så jag slipper göra det om en månad istället.



På väg hem till mig... 1579:- hos La Redoute


Nästa fredag blir det utgång med tjejerna, Peter får inte följa med, haha. Vi ska gå på Wärmlands och bara ha roligt. Jag ska (tyvärr) upp dagen efter och vara Seriös Student, så jag lär väl inte bli alltför sen. Vi ska ha arbetslagsmöte och fixa iordning vår presentation, redovisningen är på måndagen... Nu på lördag blir det ev räk- och vinkväll hos Jenny och Julia, även här är Peter inte bjuden, haha. Men han äter ju ändå inte rkor så... Ska se om Jenny har med sin usb-kabel, då kan jag låna hennes och lägga ut lite bilder. Så typiskt att när jag äntligen har kameran, har jag glömt sladden i Axvall.

Have a nice day!

12 timmars sömn

Jag känner mig nästan normal igen. Längtar tills jag kommer
 hem efter seminariet så jag kan slänga mig
 i soffan och inte göra nånting alls. 

Peter dök upp strax efter 2, så han ligger och snusar så sött därinne, hihi.

Nu ska jag skumma igenom den ena texten igen... Vi hörs!


Blow my Hair

Jag blev klar! Jag orkade... Har skrivit två sidor sammanfattning nu. Huvudet snurar och jag med, men det är färdigt iaf. Nu kan jag sova så länge jag vill imorgon, hurra!

Har hittat världens sötaste hårfön från eleven.se. Den skulle jag kunna tänka mig. Har ingen hårfön, vilket kan vara ganska opraktiskt om det är kallt ute...



Är den inte fin? Kostar bara 149:-  som hittat =)

On My Own

Kvällen tillbringas utan Peter, han är på rysk kväll med borstj och vodka tillsammans med någon förening av något slag. Ska försöka hitta orken att göra klart seminarieuppgiften tills imorgn, men har riktigt ondskefull huvudvärk. Eftersom Jenny börjar tidigare än mig imorgon ska jag helst göra klart den ikväll så vi kan skriva ut den.

Leona Lewis och hennes album Spirit håller mig sällskap, alltid trevligt med bra musik. Älskar hennes Take a Bow, riktigt bra låt.

Senare ikväll blir det Felix grekisk paprika- och ostpaj, samt lite choklad.

Nej, försöka orka läsa lite var det...

Morgonstund

Sitter och äter frukost, har precis mailat iväg enkäten. Ska möta Jenny om en timme så gör vi sällskap delar av vägen. Känns lite smått äskigt med seminariet, eftersom vi inte vet hur seriöst det egentligen är. Verkar extremt seriöst om man tittar på allt runt omkring... Men det ska nog gå bra.

Har förresten bestämt mig för att skippa engelskan denna terminen, hinner helt enelt inte med det extra jobbet. Synd, men jag får ta den till våren istället. Är ju inte meningen att man ska stressa sönder sig själv direkt.

Nej, nu ska jag återgå till min knäckemacka, så hörs vi kanske ikväll!

Vända andra kinden till

Att det ska vara så svårt. När allt man vill är att protestera, skrika och kämpa emot. Vägra acceptera det. Man vill helt enkelt inte vända andra kinden till, även om det är det bästa. Det smartaste. Det som är bäst för en själv.
Jag avskyr att inte kunna påverka det som sker runt omkring mig, det som handlar om mig. Det är fruktansvärt svårt att bara stanna upp, stå kvar och vända andra kinden till. Ta ett steg åt andra hållet och gå vidare. Lämna det bakom sig och glömma. Vara den bättre människan.

Det är då jag är glad att jag har Peter, och alla andra som är mig närmast. Som bryr sig om mig, inte om gammalt tjafs. Som tar mig för den jag är, och som finns till för mig. Tack!

Snacka om snabb leverans!

Ja, idag fick jag mina presentkort från gratisbio på posten, och jag beställde dom igår! Har fortfarande inte hittat kamerasallden, funderar på om den är kvar i Axvall...

Annars är jag väldigt seg och trött idag... Har inte alls lust att läsa 200 sid och skriva uppgift, men har inte så mycket val. Imorgon är jag inte hemma förrän 19, och då lär jag vara ganska trött. Sätter mig kanske senare ikväll och läser/skriver.

Peter är just nu inne i stan och far runt, han skulle låna böcker, kopiera och se om han hittade ett par fingervantar åt mig. Börjar bli riktigt kallt nu, känns att det är höst. Vilket jag inte har något emot, särskilt inte när jag har på mig min glada lila kappa, hihi.

Får se om jag hittar någon mer varm tröja på fredag, annars spara jag presentkorten lite till :o)

Evening

Både tröjan och jeansen satt jättebra, så jag behåller båda två!

Kvällen kommer att tillbringas tillsammans med NCIS, en kopp te och den här filuren:




Paper Mario and the Thousand Year Door är nämligen vad som sitter i mitt wii nu. Gillar verkligen att man kan spela gamecubespelen på det!

Queen of efficiency

Idag har varit en ganska effektiv dag. Handledningen var ganska kul, och jag kom på vad jag ska ha för frågeställningar. Grupphandledningen var ännu roligare, och jag ska samarbeta med Sebastien med enkäten. Som jag förresten i stort sett gjort klart idag, haha! Sebastien ska bara se om den behöver kompletteras med några frågor, annars är det bara att maila över till pappa. Hann dessutom med att ligga och sova en timme i soffan... Haha...


Något roligt är att jag lagt beställning på presentkorten nu. Jag valde 300:- på JC, och 200:- vardera på H&M och Vero Moda. Vem vet, kanske blir julklappar av det, så sparar jag lite pengar, hihi. Annars ska ju jag och Nicole till Gränby och shoppa på fredag, kan iaf kolla om de har något som faller mig i smaken


Dessutom har paketet från Ellos kommit med min myspyströja och ett par jeans (förstår inte hur fort man kan slita ut jeans egentligen). Får hämta paketet efter 17, så då ska jag prova kläderna sen, hoppas de sitter bra.


Att göra denna vecka:

  • Fixa enkät och maila över till pappa
  • Låna en till litteraturbok tisdag
  • Skriva ner frågeställningarna tisdag
  • Seminarie 1+3 på onsdag
  • Gå på Kultur/samhällslektionen i engelska onsdag em
  • Skriva uppgift till seminarie 2, samt gå på det på torsdag
  • Shoppa med Nicole på fredag
  • Läsa klart all litteratur och börja skriva på lördag
  • Förhoppningsvis skrivit klart hälften på söndag

Måndag

Ny vecka (förhoppningsvis frisk sådam) och måndag igen. Går 10.15-12 idag, sen kanske det blir lunch med arbetslaget. Känner mig iaf väl förberedd, hehe.
Lade en beställning på ett presentkort värt 700 kr på gratisbio idag, när jag loggade in imorse hade det kommit in några extrapoäng, så jag var uppe i 2028, undrar om man kan "dela upp" presentkortet, eller om man måste ta en butik... Det lär jag väl märka om inte annat.

Nej, nu ska jag undersöka schemat, och sen packa i ordning väskan.


Ha en bra dag!

Me so Happy!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, har haft fullt upp idag :o)
Började dagen med morgonpromenad med Jenny, sedan blev det pluggande några timmar, innan vi tittade på en film
 "The Brooke Ellison Story" verklighetsbaserad och riktigt bra faktiskt.
Sedan skrev jag rent några uppgifter på datorn, så gick Peter oh jag på promenad.

Och nu är jag jätteglad, för när jag låg i badkaret fick jag en snilleblixt. Jag kom på hur jag skulle lösa mitt jättedilemma med enkäten. Eftersom min pappa är lärare, så frågade jag helt enkelt honom om han skulle kunna lämna ut en enkät i ett par klasser, vilket han gärna gjorde. Så nu ska jag bara få ihop en proffsig (haha) enkät, och maila till honom på tisdag, så får jag den på posten måndagen därefter. Hurra! I'm a genoíous, haha:oD
Vi har handledning imorgon, så jag ska bara dubbelchecka att det går bra, samt få lite tips om hur jag ska lägga upp enkäten. Allt känns genast mycket bättre, även om jag har sjutusen saker att göra, så är den krångligaste så gott som fixad.


Ikväll tänkte vi kika på Mord i Sinnet, men först ska jag läsa Socialstyrelsens studie om växelvis boende... Heavy, I know...

Tog förresten kort med kameran, men hittar inte usb-sladden, så ni får vänta lite till, hihi...
Kan bjuda på en gammal bild så länge



Peter, jag och en mycket skeptisk Emil i soffan hos Johnny och Ulla.
Taget för snart två och ett halvt år sedan...


Mini-shopping

Kom nyss hem från stan. Peter köpte en bok till sin kurs och jag fyndade ett smalt svart skärp på New Yorker för 29:-
Vi köpte också två svarta ramar till, så nu har vi gjort färdigt tavlorna och satt upp dem på väggen. Blev riktigt snyggt! Fast vi har inget vattenpass, så det blev inte millimetersexakthet, tyvärr. Men det märks inte om man inte tittar noga :o)

Vi ska gå till Ica och köpa batterier. Fick nämligen min kamera igår. Men enligt dom är det inget fel på den. De hade iaf inte haittat något. Jag undrar jag...
Då kan jag ta ett kort på tavlorna och visa er, hehe

Lördag

och jag vaknade vid 8.Ser att att bli en grå dag idag. Tror att magen är bättre, hjälpte med all proviva och actimel, hehe. Idag  ska jag läsa, och sen ev till stan. Blir troligen filmkväll med Jenny, Peter ska ev ut med några historiker. Får se vad som händer.

Nej, nu ska jag äta frukost! 

Inte bättre :o(

Nej, magen är inte bättre, snarare tvärtom. Har druckoit proviva hela eftermiddagen nu, hoppas på bättring tills imorgon. Det är nämligen Kulturnatten i Uppsala (Kulturhelgen skulle varit ett bättre namn) och det hade varit roligt att kunna gå på något.  Nu ska vi äta, om jag får i mig något vill säga, och titta på film. The Eye med Jesiica Alba i huvudrollen blir det. Den verkar riktigt spännande faktiskt. Peter köper Actimel shots åt mig också. Inte roligt att ha magont på det här viset... mttr

Jobbig natt

Sov inte mycket i natt, magknipet höll i sig. Har fortfarande lite ont, men det börjar gå över. Måste börja fundera på vad jag vill ha för presentkort på gratisbio, är uppe i 1834 poäng, så snart är det 2000, och dags för presentkortet på 700 kr.
Idag ska jag fortsätta vara "sjuk men duktig" student och skriva vidare på seminarieuppgifterna. Då har jag nämligen tid på söndag att tänka igenom minirapporten ordentligt. Men först ska jag bara ta det luignt och kanske spela lite nintendo. Är strålande vackkert väder, så tänkte försöka gå en promenad när Peter kommer hem om en dryg timme. Om magen tillåter vill säga. Ha en bra dag!

Fy *** för biverkningar

Mår mycket bättre i huvudet, inte alls snurrig och illamående längre. Istället har medicinen nu gått på magen, så jag har världens magknip och känner mig inte alls uppåt. Gör så j*vla ont. Och min mage som redan är krånglig. Ska strax krypa ner i sängen, och hoppas jag kan sova bort det magonda tills imorgon.

Har varit "duktig" ikväll, och gjort klart uppgiften till första seminariet som vi har på onsdag.. Ska bara skriva rent på datorn, vilket inte tar lång tid. Imorgon ska jag göra uppgiften till seminarie 3 som vi också har på onsdag, och se om jag hinner börja på seminarie 2, som vi har på torsdag. De är inte direkt i nummerordning...

Hoppas att det väntar rolig post till mig när jag kommer hem imorgon... Min kamera och kanske en tröja jag beställt. Får bara hålla tummen att magen skärpt till sig så jag kan gå iväg. Tro mig, det är inte roligt att gå 50 min och sitta på föreläsning i 5 timmar när magen inte fungerar som den ska *been there, done that*


G'natt på er!

Lisa/Cher?


Så här skulle jag ha sett ut 1970...

Testa själva på www.yearbookyourself.com

Still at home

Mår fortfarande inte riktigt bra, så är hemma idag med. Har kontaktat arbetslaget, och fått klartecken att skriva om skilsmässobarn istället. Avskyr biverkningar från mediciner, men förhoppningsvis hjälper det att vila idag med, så kan jag gå på de två föreläsningarna imorgon. Peter lånar en bok åt mig som jag ska ha till rapporten. Vet inte riktigt hur jag ska närma mig ämnet än, vad exakt jag ska skriva om, men det är alltid en början.


Tea time

Vi sitter i soffan med en kopp te. Boxern har låst sig, så det enda vi kan se är American Pie 2 på tv 6. Ska snart krypa ner i sängen iaf. Jag och Jenny har skrivit ut alla regeringens broschyrer jag har som litteratur. Oh yes, we're the printing masters now... Tog ett tag innan vi listade ut hur det skulle fixas.  *erhm*

Så nu är det bara för mig att sätta igång och läsa, sammanfatta, ställa frågor och stryka under på lördag. Kom på att vi troligen ska på inflyttningsfest då, så jag skippar kanske Gränby få förmiddagen. Beroende på hur långt jag hinner klart på fredag eftermiddag.


Nej, dricka upp teet och sova....

Ja, vilodag!

Det visade sig att workshopen inte alls är obligatorisk, och eftersom jag inte ens orkade stå upp i duschen så stannar jag hemma idag och VILAR. Nu känns det mycket bättre när jag slipper oroa mig för att orka vara social och trevlig. Kommer dock bli en del läsande, måste "hoppa på" Jenny och låna hennes skrivare. Upptäckte att vi har seminarie 3 samma dag som seminarie1, vilket gav mig ytterligare 108 sid att läsa och sammanfatta tills på onsdag. Yeay.
Fick iaf ett roligt sms, min kamera är färdigreparerad, och skickas till mig idag. Borde få den senast fredag. Hurra!

Hit by a train?

Ungefär så känns det idag. Är fullkomligt slut i hela kroppen, huvudet är tungt som ett bowlingklot och fortfarande lite suddigt. Ändå måste jag ta mig till skolan för att ålla på med drama i tre timmar. Yeay. Not. Kunde det inte varit en föreläsning idag i stället? Men nej, det enda vi har på hela dagen är tre timmar obligatorisk drama. Njrstenarna är inte direkt hänsynsfulla när de väljer att påminna om sin existens...

Försöker få i mig lite frukost nu, ska ta en dusch sen. Det taskigaste är att även om jag tar bussen idag, så måste jag ändå gå tjugo min... Not very nice.

Nej, ska fortsätta frukostera nu.

Ha en bra dag

Lycka i eländet

Mitt i allt illamående och snurrande av medicinerna, så kom Peter hem och gjorde mig väldigt lycklig.
Han tog bussen till Gränby, och där fanns den i min storlek.
 Den underbara, perfekta klarlila höstjackan.
Hurra! Nu har jag den snyggaste jackan någonsin :o) Blir perfekt till mina bruna stävlar, som jag snart ska beställa från Haléns. Måste bara se till att folkbokföringen ändras så de inte skickas till Axvall...
Nu ska jag återvända till horisontalt stilla läge. Mår inte lika illa då... Smärtorna har
som tur är gått över, så har jag tur slipper jag mer anfall för den här gången.
Fick dessutom en läskig biverkning av medicinen, fötterna svullnade upp jättemycket och blev blåa...
Som tur var gick det över efter att jag hållt dem högt ett tag...
Ska se om jag kan ta ett kort på min nya jacka med min nya mobil som har kamera. Men det
får bli imorgon. Nu ska jag vila så jag orkar iväg på den obligatoriska workshopen imorn. Avskyr att missa föreläsningar, men de är iaf inte obligatoriska...

njurstenskänning

skulle egentligen gått upp om en halvtimme, men vaknade för en timme sen med njurstenskänningar... Har tagit medicin och hoppas den hjälper, men det blir knappast någon skola idag. Tyvärr. Försöker distrahera mig själv genom att sitta vid datorn en kort stund, ska snart gå tillbaka till sängen och se om det lättar något. Tror att jag hann medicinera i tid iaf.

Hörs senare idag...

Pratsam dag

Dagen blev inte helt som planerad. Det blev inget pluggande idag, eftersom vi blev kvar i stan till halv sex, men desto mer engelska. Sn följde Nicole med hem, och hon är fortfarande här. Vi bokade samma flyg och hostel, så hon följer med till Skottland!!! Yeay!
Köpte ett par jeans, upptäckte nämligen att de jag hade på mig hade gått sönder och var fulla av hål...

Har dessutom hittat min höstjacka på Vero Moda, i klarlila ylle. Fanns tyvärr inte i min storlek, så jag ska ta mig ut till Gränby imorgon och se om dom har den. Annars åker vi till Stockholm på lördag. Vill, vill, vill och ska ha den jackan! (I värsta fall har jag hittat en plan b-jacka på NEw Yorker, fast den är svartvit)

Imorgon får jag gå upp kl 06.00 eftersom jag måste gå till skolan. Börjar 8 och slutar 14, kanske 16 beroende på om jag går på en föreläsning som jag inte vet om jag behöver gå på. Handlar om skrivande, men eftersom jag redan läst flera terminer på universitetet så...


Nej, nu ska vi snart säga hejdå, så vi kan sova, hihi...

Läsning och fönstershopping

Ja, nu på förmiddagen tänkte jag hinna läsa två av de texter vi har på första seminariet (som är den 17). Sen ska vi knalla in till stan och träffa Su Yin. Innan dess ska jag kolla upp jackan jag har hittat på Vero Moda, vad den kostar och om den sitter snyggt.  Samlar nämligen poäng på gratissbio, nu är jag uppe i ett presentkort på 500 kr, snart uppe i ett på 700 kr... Och eftersom jag behöver en ny jacka och man kan välja presentkort på Vero Moda, tänkte jag ev göra det. Bra när man kan få dyra saker gratis, hehe.

Nej, nu ska jag äta färdigt frukosten, och sen börja läsa.


Hörs senare!

Tyst som i graven...

Har det varit här på bloggen idag, men jag har tagit det lugnt och grejat med annat. Bland annat så var det en del trassel med resebokningen, som jag fixade till på förmiddagen. Men nu är allt fixat, och vi åker alla fyra som planerat. Ska bli så roligt att åka tillbaka till Dear Ol' Edinburgh...

Sedan hann Jenny och jag med en förmiddagspromenad också. Peter lagade lunch åt oss, och vi tittade på Rent, musikalen. Så bra!!!
 Blev tvungen att ta ett bad idag igen (stackars mig!) pga lederna. Framför allt högerhanden som krånglar, vilket är förståeligt :o)


Har också börjat planera min "mini-rapport" som ska lämnas in om några veckor, har hittat en del litteratur som jag ska skutta runt och låna imorgon. Givetvis befann sig alla fem böckerna på varsitt bibliotek här i Uppsala, långt ifrån varandra *typiskt*

Ska prata med arbetslaget också, få klartecken att byta ämne. Även om det är mitt val, så känns det schysstare att prata med dem först...


Tänkte lätta upp med lite bilder (inte ört ngt om kameran än), så här kommer några av mina "vill ha-plagg" inför hösten...


  

Allt från Haléns. Har särskilt fastnat för klänningen (!) vilket är väldigt ovanligt. Brukar inte hitta klänningar som faller mig i smaken...


Nej, nu ska jag fortsätta vara nyttig. Ha en bra kväll!  Kram

Scotland here we come!!!

Yeay! Vi åker till Edinburgh den 5 november! Peter, Jag, Jenny och Su Yin. Jag blir deras personliga guide! Hurra vad roligt!  :D Tacka vet jag Ryanairs billiga priser, och bra hostel:o) ca 700:- per person, boende 5 nätter och flyg ToR.

Ska bli så roligt! Jag älskade verkligen Edinburgh när jag bodde där, en helt underbar stad...


Bara två månader kvar! Hihi

Feeling not so hot

Seg och trött. Perfekt kväll för lite mys i soffan med film. Hade tänkt hyra Fool's Gold, men någon annan hann före. Vi får se vad det blir i stället.
Nu har jag förhandsbokat Mamma Mia, så den kommer i min brevlåda på releasedagen, hurra! Blir i slutet på november, precis när man behöver en glad, solig medelhavsfilm med Abbasånger och roliga skådespelare.

Josse var här en sväng, och sen var vi hos Jenny en sväng, och Jenny kommer nog över hit en sväng i kväll. Många svängar...

nej, nu ska vi fundera på mat.... See ya

Uppe och igång

Gick faktiskt upp för någon timme sen, men är lite segtrött idag. Har suttit och planerat studierna den närmaste veckan, efftersom vi förutom att läsa ca 1000 sidor ska dels skriva ett eget arbete på 1500-3000 ord och göra en tjusig powerpoint-presentation i arbetslaget. Just nu blir jag trött av bara tanken :o)
filmkvällen igår var jättetrevlig, Nicole var riktigt rolig. De gick hem vid halv två, därav dagnes seghet, hihi.

Nej, nu ska jag fortsätta vara duktig och seriös student....

Filmkväll på engelska

Hallå!
Tänkte bara uppdatera lite kort, vi har filmkväll med Su Yin och Nicole. Skriver mer imorgon. Får se när vi kommer upp dock... Kram

Party all night long...

Ja, vi skulle vid det här laget redan ha varit ute på ica maxi, men nu äter vi frukost i stället. Det var nollningsfest under oss, och de tystnade inte förrän runt 02.00. Vilket gjorde att vi inte riktigt kände oss manade att gå upp kl 7...
Dessutom kommer tydligen Su Yin och co. ikväll, och inte imorgon... Så nu får vi snart sätta lite fart... Trötta och sega båda två.... Mathandling och städning, här kommer vi! Fast i sakta mak och inte effektiv språngmarsch ;oP

Hyss på g

Glömde ju berätta, Peter och jag har lite hyss på gång, eller vad man nu ska kalla det. Tänker inte avslöja mer nu, utan ni får vänta till början på oktober. Om vi ens avslöjar något... Beror på hur nyfikna ni är ;oP
Hihi

Mag-trubbel

Ja, min mage bestämde sig i eftermiddags för att den inte ville vara med längre. Och det har eskalerat under kvällen. Peter är och köper frukost, samt coca-cola till mig. Förhoppningsvis hjälper det magen lite iaf. Trots två tabletter vill magen inte samarbeta. Funderar på om drickyoghurten till lunch är boven i dramat, har inte druckit en sådan tidigare...

Nu blir det soffan framför antingen Spooks eller (surprise) Animal Planet... Sedan hyfsad tidig säng, så vi orkar upp imorgon vid 7. Då är vi tillbaka från Ica Maxi senast 10, och kan städa klart på ca 2 timmar. Så får vi se vad som händer imorgon kväll =)

Godnatt på er!

Anas vägar bär till Sala. Eller Paris???

Ana har också fått VFU-placering i Sala, vilket innebär att jag får resesällskap, yeay! Hon hade en mycket uppmuntrande filosofi... Sala kanske är lika fint som Paris, så det blir nog jättebra. Det tyckte jag lät strålande, så nu går vi, och Cornelia som också ska praktisera i Sala, runt och hoppas på att det finns ett miniatyr-Eiffeltorn i Sala. Bara för att :oP

Peter och jag var så trötta efter maten, så vi orkade helt enkelt inte gå och handla. I stället ska vi göra det tiiidigt imorgon, så vi kan städa sen. Petr träffade en av Su Yins klasskompisar, Nicole, en utbytesstudent från USA. Och de bestämde att vi skulle träffas i helgen och titta på film. Troligen här, eftersom vi har störst teve... Vilket fick oss att hastigt och lustigt bestämma fredag som städdag istället för lördag, hihi.

Kom på att jag kunde frågat Ana om hon ville komma, men har tyvärr inte hennes nummer än... Jaja, det blir fler tillfällen. It's a long, long semester...

Har fortfarande inte hört nåt om min kamera, hoppas den blir färdig snart... I miss my camera!!!


Bra klass och kul arbetslag

Ja, det känns som att det kan bli en riktigt rolig termin det här.Klassen verkar trevlig, och vi i arbetslaget kom igång riktigt ordentligt där. Man kunde nästan tro att vi var seriösa :oP
Så helgen kommer ägnas åt att hitta litteratur och bestämma lite mer exakt om vad inom mitt ämne jag ska fokusera på. Samt hur jag ska lösa "egen studie" problemet... Men det blir nog bra till sist.

Nu tuggar jag på ett äpple och undrar när min förrymda pojkvän kommer hem så vi kan gå och handla mat. Lunchen idag bestod av en Yalla drickyoghurt, så jag börjar bli lite småhungrig. Vet iaf att han är på hemväg, hurra!

4 september

Idag sätter delkursen igång ordentligt. Vi ska delas in i arbetslag och få information om vad som ska göras. Idag blir alltså första gången jag träffar klassen, vilket ska bli riktigt kul. Har ännu inte bestämt mig för om jag ska gå till ILU, eller ta bussen. Det tar ca 50 min att gå, tar man bussen tar det ca 20 min att gå. Kan nämligen inte åka direktbuss dit...Oavsett behöver jag gå ca 11. Just nu är vädret hyfsat, men får se vad som händer...

Massage...?

Nu har vi gjort harissa och Peter diskar upp den sista lilla disken. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Ja, det är lite tidigt, men eftersom mina leder är inne i en  ovanligt dålig period just nu, så blir jag ganska trött. Så det blir till att ta medicinen och krypa ner i sängen. Jag har tom badat två gånger idag. Skönt att kunna unna sig lyxen att krypa ner i ett varmt härligt bad.
Vi tog en promenad förut också, solen tittade nämligen fram ikväll, hihi.
Troligen så ska jag få lite massage av Peter ikväll också, yeay! Såå skönt för stela och värkande leder... Me like a lot!

Imorgon är det skola 12-16 som gäller, inkl fotografering. Usch... Men det ska nog gå bra. Sedan ska vi troligen gå och handla imorn kväll också, annars har vi ingen frukost på fredag, hihi.

Men nu är det sovstund som gäller... Nattakram


Ps. Har hittat drömstövlarna på Haléns, funderar allvarligt på att köpa...

Så grått det kan bli

Man kan bli deprimerad för mindre. Tittar ut genom fönstret, och det är som att stirra in i en grå vägg. Grå himmel. Grått regn. Grå mark och grå miljö. Grått, grått, grått. Men så ser man en liten ljusglimt, Lönnen utanför har börjat skifta färg, ett par orangea löv lyser upp allt det grå. Längre bort vid horisonten börjar det ljusna, så vem vet, kanske slipper jag traska in till Engelska parken i spöregn. Kanske till och med solen kan kika fram lite försynt (vad drömde jag sen?)

Leve färgglada löv och solsken på hösten! Bort med det gråa!

Hurra!

Jag får pengarna imorgon!
*DANSA RUNT I RUMMET*
Tycker om när de snabbar på sådana saker, alltid trevligt att kunna betala mat och hyra ;oP
Just nu äter jag frukost, och ska snart läsa lite.

Föreläsningen börjar 14.15, men jag vet inte om jag behöver gå på den,
45 min om hur uppsalas studentwebb fungerar. Som jag bara har kunnat i sådär
1 1/2 år... Däremot är det första engelskatillfället 16.15, så det ska jag definitivt gå på!

Ha en bra dag!

Hur tillbringa kvällen?

Jag har fått 4 sms som tycker jag ska sticka på förfest hos en av faddrarna, de skippade volleybollen och körde förfest direkt istället. Men eftersom jag tänkte hänga med på pubrundan imorgon kväll, så blir det ingen utgång ikväll. I stället så ska jag nu ta ett bad för att värma upp mina stela leder, och sedan lägga mig i sängen och läsa om Klassamhället och Klassförändringar i Sverige. Visst låter det minst lika roligt som en kväll på Snärkes? ;oP

Hoppas ni har en riktigt skön tisdagskväll!

G'natt på er!

Motivation

Saker som gör mig glad:

  • Registreringen är fixad, så jag får pengar snart
  • Igår fick jag mitt lushpaket, vilket innebär att det luktar gott i hela lägenheten
  • Jag har fått pyssla lite
  • Det finns mycket roligt att se fram emot i höst
  • Löven börjar så smått skifta färg - me love "höstexplosionen"
  • Det är Peters tur att diska (vilket han gör just nu)


Addicted



Beroendeframkallande...

registreringsmiss

Nu har jag varit på ILU med Jenny och lämnat utdraget. Samt fixat registreringen. Det var som jag misstänkte, de hade på något sätt missat mig. Trots att jag fanns med på listan, och att det var förbockat att jag lämnat in registreringslappen. Strålande! Men en trevlig kvinna hjälpte mig och fixade registreringen på en gång. Så på torsdag eller fredag borde jag få csn, hurra!

Nu ska jag diska, laga lunch och kika på Grey's Anatomy i soffan... Nice :o)

sova sova sova, säng säng säng

Nu ska en mycket trött Lisa krypa ner i en varm, skön säng. Har inga föreläsningar imorgon, så jag får sova tills jag vaknar. Däremot måste jag traska in till ILU för att lämna ett kuvert med mitt namn på i en liten låda. Spännande va? Nej, egentligen inte. Ska lämna in utdraget från brottsregistret, annars får jag inte komma ut på VFU. På onsdag har jag kortis-föreläsning på 45 min, samt första föreläsningen i engelskakursen på eftermiddagen. Ganska lugnt de närmaste dagarna. Så imorgon när jag är hemma igen ska jag städa lite på skrivbordet, och göra harissa. We like harissa!!! Sedan får vi se vad som händer. Så fort jag får csn ska jag hitta en varm, stickad och mysig hösttröja, så jag slipper frysa:o)


Nightie nightie, Sweeties!

Blivande lärare

och ser fram emot det! första föreläsningen idag var rätt seg, men den andra nu i eftermiddags var riktigt intressant. Tyvärr satt vi ju i Universitetshusets aula, som är svinkall! Så jag har frusit och varit blå som ett blåbär hela dagen, hihi.
Lunchen tillbrinagde jag och några trevliga människor på Subway, me like!

Nu ska jag vara duktig och äta lite mellanmål...

1 september

Jösses vad tiden går fort! Nu är september här, och idag börjar skolan "på riktigt" också... Äter frukost, och sniffar på mitt Lushpaket som kom nu på morgonen. Alltid roligt med överraskningar :o)
Ska snart börja fundera på vad jag behöver ha med mig. Fixa lunchlåda och så. Ska inte vara vid ILU idag, utan i Universitetshusets aula, ett rätt häftigt ställe! Men då vet jag inte om det finns tillgång till micro, så jag tar med mig kall lunch. Nej, nu ska jag fortsätta!


See ya!

RSS 2.0