Varulv i magen

Har inte sovit så bra. Min mage har ylat, morrat, kvidit, vrålat och gurglat hela nettan. Peter låg och skrattade först, men det var lite svårt att sova. Den var helt enkelt för högljudd. Nu äter jag frukost, och hoppas den ska lugna sig lite till.
Vi var och kikade på Jennys och Julias lägenhet en sväng igår kväll. Den är grön! Eller, tapeten i vardagsrummet är grön, och så har de ett stort grönt träd utanför fönstret, hihi.
Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske läsa lite kurslitteratur på nätet, spela lite tv-spel och inte göra mycket alls. Börjar 11 imorgon, sen verkar det som att jag inte har något på tisdag. Sedan är det bara en 45 min föreläsning onsdag eftermiddag, innan min engelska börjar, yeay! Torsdag heldag 8-16 fredag inget, och måndagen inget... Sedan börjar det sätta igång mer ordentligt :o)

Bath-time!


Nu ska jag hoppa i badkaret tillsammans med den här rosa skapelsen...

Mmm Melting Marshmallow Moments... Nej, den är inte ätbar. hihi

Ny mobil!

Ja, nu har jag beställt den. Det blev en Nokia 6555. Har de funktioner jag tycker är nödvändiga, och den var snygg...




Gillar kombinationen silver/chokladbrunt. Plus att den är hopfällbar.
Har ju lite dålig erfarenhet av knapplås, hehe. Hoppas den kommer jättesnart, helst
igår ;oP



Feeling sick

Hallå!
Vi gick in till stan och mötte Josse. Köpte en elkabel så nu ska vi (förhoppningsvis) fixa till kökslampan. Sedan åt vi på Storken medan Josse klippte sig. Tyvärr så åste min räksallad varit dålig, för jag blev jätteillamående och fick ont i magen. Nu är vi hemma, och jag försöker bestämma mig för vilken mobil jag ska köpa. Fick nog av min idag, och tänker skaffa ett Halebop abonnemang. Det blir inte dyrare för mig än om jag fyller på mobilen med 200 kr varje månad, plus att jag alltid är nåbar.

Just nu lutar det faktiskt mer åt Nokia än Sony Ericsson....

Money makes the world go around...

And at the moment I don't have any. Nästan inga iaf. Skolan har inte registrerat mig än, vilket innebär att CSN inte betalar några pengar. Det är ganska dålgit av skolan, eftersom vi lämnade in alla registreringsblanketter i torsdags, så de borde kunnat fixa registreringen redan då. Peter däremot får sina pengar på måndag. Så nu har vi baetalat hyran, vilket innebär att vi have no money. Hoppas verkligen att jag blir registrerad på måndag så jag får pengarna på tisdag eller onsdag. Det var tillräckligt jobbigt i våreas att gå två månader utan csn, bara för att dom kålrötterna gjorde fel. Nu är det universitetet som slarvat. VIlket iofs inte är helt förvånande. Hoppas bara att min registreringslapp inte lyckats komma bort, då blir jag riktigt trött...

Har sovit helt okej, men haft väldigt våldsamma drömmar. I ena stunden är jag en notorisk (men ganska underhållande) massmördare, och i nästa sitter jag på en ö i Vänerna med Peters familj, för att sen plötsligt hamnat i någon slags fysiklektion med hans brorsa. Den sista drömmen var helt klart värst, fy för fysik!


Nej, nu ska jag fortsätta med frukosten. Ha det bra!

Miss Sleepy Head

Ja, det blev ingen "Stadskamp" för mig i kväll. Jag var helt enkelt för trött. Blev väl lite många intryck igår :o) I stället så satt vi hemma och kikade på CSI. Josse kom över också, så vi tittade på När Peter spelade Jericho, och pratade om allt möjligt (skor).  Jag hann även med att diska efter middagen och baket. Just det ja, jag och Peter bakade goda "smala" bananmuffins förut, som vi åt av till fikat. Dessutom har vi hunnit med att städa vardagsrum, kök och badrum. Resten får vi ta imorgon.

Men nu ska jag ta en huvudvärkstablett och krypa ner i sängen. Har gäspat sju gånger på fem minuter nu, kanske en ledtråd? Peter ska spela en stund till medan tvätten torkar i tumlaren. Imorgon ska vi in till stan och möta Josse, hon ska ev klippa sig, och vi ska hämta en bok på Carolina. Sedan blir det läsning för mig hela eftermiddagen. Tänkte vara lite smart och se till att vara ett steg före nu i början.
Har kollat schemat, och det verkar som det kommer funka rätt bra med engelskan också, kommer garanterat kunna gå på 5 av 7 föreläsningar, och troligen på de sista två också. Yeay!

Men nu väntar min sköna kudde på mig!

Natinatti ;oP

Inspark

Det var riktigt trevligt igår, träffade några roliga människor. Det var väl ingen jättebra organisation (pinsamt, lärarstudenter ;oP) men kul ändå. Jag följde inte med ut efteråt,  kände inte för det. I stället fick skjuts hela vägen hem av en jättetrevlig tjej, Sofia, som ska läsa samma inriktning som mig till våren! I kväll är det Stadskamp med olika uppdrag, ska gå en stund iaf och se vad det är för något. Imorgon är det brunch i ekonomikumparken, och vattenkrig... Men det tänker jag skippa. Sen är det pubrundan på onsdag, som jag kanske hänger med på. Får se lite hur det har börjat komma igång i skolan också.
Det smartaste är att de har lagt ut insparksschemat på facebook, och jag lyckas inte hitta det... Hmm...
Jaja, vi får se vad som händer

Lätt chockad...

Chocken beror på att jag när jag har min VFU blir tvungen att gå upp runt 04.00. Seriöst!?! Ojojoj... ANledningen till detta är att jag hade "otur" i lottningen, och fick VFU-område Sala. Yeay. Knde varit värre, kunde varit Västerås... hehe.. Annars var introduktionen helt okej. Ikväll ska jag på Insparksintroduktion och bli tilldelad en faddergrupp. Men nu ska jag lägga mig och vila en stund, för jag har ingen aning om hur sent det blir ikväll....

På väg

Ska alldeles strax gå iväg. Det disregnar så fint, medan solen skiner i horisonten.
Hoppas det klarnar upp, men tänker ta med mitt knallröda Edinburgh-paraply
ut i fal. Inte så kul att bli genomvåt när man ska sitta på introduktion i två timmar.
Uppdaterar någon gång idag, får se när det blir :o)

Ha en bra dag!

Skolstart!

Ja, imorgon är det då dags, introduktion på Lärarprogrammet. Ska faktiskt bli riktigt roligt, och skönt för hjärnan att börja arbeta lite igen, hehe. Blir kul att få reda på fadderschemat också. Hoppas bara de har delat in grupperna efter klass, så man faktiskt får lära känna dom man ska läsa med ordentligt...

Vi gjorde paj ikväll, det var längesen så det smakade väldigt bra faktiskt! Nu sitter Peter och spelar Jericho, ska strax sätta mig och titta på en stund. Ska nog göra en kopp te, blåbär och vanilj. Vi fick med den smaken som prova på-påse från aromia. Sen blir det ganska tidig säng för mig. Ska upp 7 imorn, så jag kan äta frukost i lugn och ro innan jag traskar iväg. Borde vara hemma ca 13, beroende på vad som händer... Yeay!

I-landsproblem: Vad ska jag ha för tröja!?! Haha


Godnatt på er!

Det blir stan iaf...

Ska bara äta lite lunch, så ska vi gå in mot stan sen. Är halvmulet, så vi tar med busskortet ifall det börjar spöregna. Ska till Body Shop och se om jag vill ha något av det som jag blev tipsad om i måndags... Däremot kööper jag inte allt där, då blir man ju ruinerad. Räknade ut att om jag köpte alla produkter hon använde på mig, skulle det gå på ca 2000:-. Way to expensive for a poor old student ;oP Men deras foundation var riktigt bra, så den blir det nog. Hade ändå slut på min gamla... See ya laters, alligators!

Studieförsäkran och Retro-Lush

Nu har man varit lite effektiv på morgonkanten. Ätit frukost, lämlnat studieförsäkran båda två, samt lagt en beställning hos Lush i England. De har nämligen börjat med Retro Lush, vilket innebär att man (via nätet) kan handla gamla produkter som egentligen utgått ur sortimentet. Så jag ska få hem min älskade duschkräm Narcotic, hurra! Givetvis kunde jag inte låta bli att ta med några av deras nyheter, eftersom de ännu inte nått till Sverige...

Hot Java, retro  Stardust, ny  Vanilla Fountain, ny
Yummy, yummy, yummy dushgel, ny


Och ja, Stardust är tillägnad boken och filmen med samma namn :o)

Annars idag så ska vi träffa Su Yin inne i stan vid 14, är dock väldigt trött och seg i lederna idag, så det kan hända att jag stannar hemma med en bra bok i stället, får se... Ikväll ska Peter och jag göra paj, mums! Och imorgon börjar jag skolan, hihi. Det jag är mest intresserad av nu är egentligen Fadderschemat, så jag vet hur de närmsta två vecorna kommer se ut "på fritiden". Inte för att man har jättemycket fritid som student, men ändå... Ska bli ganska kul, ser fram emot att gå program nu! Nej, nu ska jag stöka lite i köket, ha det bra!

Kram

Lite romantisk är han allt...

Fick blommor ikväll av min Peter, två gerberor.
Vilket är en av mina favoritblommor.
 Så ja, ibland kan han ;o)

Nu ska jag strax äta, det blir grillad lax
med ugnsrostad potatis och egenkomponerad salsa.
Luktar riktigt gott från ugnen nu!




Good News!

Det var en jättetrevlig, kvinnlig läkare jag har fått. Hon kommer att ringa mig om 2-3 veckor, när hon fått det sista provsvaret. Beroende på vad det säger ska jag få en av två olika sorters mediciner som förebygger njursten. Vilket jag tycker låter alldeles strålande! Hoppas nu bara att det inte blir en massa konstiga biverkningar också... Ska på återbesök iaf i december nån gång.

Hon berättade också att stenen som fanns i höger njure har blivit större, plus att det dykt upp en till. Dessutom har det börjat bli en del förkalkningar i vänster njure, vilket tyder på att det är en sten på g där med. Yeay! Not. Men så länge de håller sig lugna så är jag nöjd. Hoppas bara medicinen fungerar, fingers crossed...

Nu ska jag vila en stund, blev väldigt seg i huvudet...


Kö på nätet...?

Seriöst!?! Jag skulle gå in på ticnet.se för att kika lite, men då blir jag placerad i kö. För att komma in på en internetsida? That's like, weird! Fast lite roligt... Men väldigt konstigt. Måste vara några "stora" konsertbiljetter som precis har släppts... ojojoj...!

Gårdagens shopping

  • Svart t-shirt med tryck
  • Svart behå med silvertryck
  • Svarta hipsters med silvertryck
  • 2 kg kantareller
  • Svarta skor med vita detaljer åt Peter
  • Melting Marshmallow Moments badolja
  • Floating Island Badolja
  • Tisty Tosty badbomb
  • Butterball badbomb
  • Flying Fox temple balm
  • Jericho, spel till Xbox 360
  • Batterier

En helt okej liten shoppingeftermiddag, gillar särskilt kantarellerna. Även om det inte var lika roligt att rensa dem. Peter gick dessutom och klippte  sig medan jag var på The Body Shop. Makeuprådgivningen var riktigt underhållande. Jag köpte dock ingenting igår, utan ska ev "investera" i ett par produkter imorgon. Om jag inte är för snål vill säga ;o) däremot shoppade jag lite på lush, hehe. Inte så mycket iaf...

Igår kväll protesterade alla mina leder mot att jag gått så mycket. Det var inte så roligt, men efter en natt med sömn och en tablett så har det släppt lite tills idag. Vi ska gå in till Akademiska sen också, får se vad benen tycker om det...
Ska på läkarbesök på njurmottagningen, få höra provresultat och vad det nu är mer som ska gås igenom.

Skriver mer ikväll... Have it!

Frukost

Hej på er! sitter här och äter frukost. väntar på att Peter ska kravla ur sängen så vi kan ge oss av till Maxi. Han satt och skrev på uppsatsen igår kväll, gick och lade sig vid 2. Men han tvättade samtidigt, vilket var jättebra!
Bäddade rent igår, och sov i de nya lakanen från La Redoute som vi köpte i somras. Riktigt sköna, fast trots det har jag sovit jättedåligt i natt. Har vridit och vänt på mig hela natten...

Idag, förutom att handla, ska jag göra iordning balkongen. Målar bara ett lager under bänken, så får jag måla mer nästa år om det behövs. Så nu ska sopsäckar bort, dynor på plats och sen ska det vara klart!

Sen ska jag ju till The Body Shop på makeuprådgivning kl 16. Mamma fick ett presentkort på en sådan, som hon gav till mig. Ska bli kul!

Ha en bra dag!

Shoes

Nyhetspaus på tv 4, yeay... Imorgon ska vi upp tidigt för att handla mat ute på Ica Maxi, sen på eftermiddagen ska vi in till stan för lite shopping. Bland annat ska vi inhandla skor till både mig och Peter. Mina gick sönder förut idag, buhu... När vi kommer hem imorn kväll blir det till att städa och såpskura hela lägenheten för att få bort lukten. Det stinker inte längre som tur är, men det luktar fortfarande... Ojojoj.

Någon av de här skorna får följa med mig hem imorgon...


Vilken det blir beror lite på hur de känns på....

Nej, nu börjar snart Tyst Vittne igen... Ska krypa upp i soffan med mitt kamomillte (makes me sleepy!)

Natt på er!

Stöveljakt

Har hittat en hel del roligt inför hösten på La Redoute. Här är två par stövlar jag gillar:


Dom här kan jag faktiskt gå i, lagom klack för mig!



Dom här skulle jag vilja kunna gå i...

Tycker att de första är snyggast, men hade velat att dom fanns i brunt. Har redan ett par svarta stövlar... Får se vad som dyker upp i min garderob längre fram i höst :o)

Miami Ink och Peters stinkbomb...

Satt i lugn och ro och tittade på Miami Ink (blir mer sugen på en tatuering) när något börjar lukta riktigt illa. Peter värmde chicken nuggets i en skål i mikron, och hade varit duktig nog att komma ihåg stänkskyddet. Bara det att stänkskyddet låg precis på skålen, vilket skapade stor hetta, skyddet smälte fast i skålen, och chicken nuggets förvandlades till en svart, stinkade vidrig sörja. Och nu stinker hela lägenheten. Jippie. Not. (men lite underhållande om man bortser från lukten).
Vi har alla fönster öppna, det är korsdrag, men lukten vägrar försvinnna. Bläh!!! Fy Peter! ;o)

Blir mer Miami Ink, sen Solens Mat, Bones och sist Tyst vittne. En riktig tv-kväll alltså :o)

Pinsamt..!

Haha, jag råkade skvätta vatten på grannen. Gick ut på balkongen och upptäckte att det samlats massa vatten. Tänkte då vara smidig och leda det ut till hålet där det ska rinna ner. Eftersom jag inte hörde någon nedanför trodde jag det var okej. Och vattnet gick perfekt rakt ner i gräset, utom några droppar som sstudsade mot balkongräcket hos dom nedanför. Då kikar en tjej upp och ser lite undrande ut. Hon trodde att det blivit någon läcka eller så, men det var bara lilla jag som skvätte vatten... hehe. Pinsamt! Fast inte särskilt. Hade varit värre om jag råkat hälla allt vatten på henne...

Att göra idag:

  • Måla klart balkongen
  • Bädda rent sängen
  • Tvätta
  • Gå en promenad

Inte så mycket planerta för idag heller, men som sagt, på torsdag börjar allvaret ;o)
Hoppas ni får en lika solig dag som vi har!

Fyrverkeri!

Haha, nu ikväll dök den "spänning" upp som mitt horoskop
måste ha syftat på tidigare idag.
Plötsligt började det smälla och blixtra till. De
hade fyrverkeri någonstans in mot slottet, så vi såg massa glittrande
ljusspel i alla möjlliga färger ovanför flogstas trädtoppar.

Lite mysigt såhär en vanlig (?) lördagskväll



Vi har spelat en omgång Alfapet, eller vi håller fortfarande på, och
tittat på Cold Case. Ska spela klart, sen blir det nog sängen för min del.
Börjar bli lite sömnig :o)

Nattakram

Storkens

Det blev inte Wayne's, utan gamla hederliga Storkens i stället. Och en läskigt god persikoiste, hihi. Resten av dagen tänker jag tillbringa framför teven, och senare kanske läsa en stund. Nu väntar mat, orientalisk gryta:o)

Ciao!

Wayne's Coffee

Jag misstänker starkt att det blir fika på Wayne's, vilket jag inte har det minsta emot! Med tanke på vädret blir det nog en iste med smak av fläder, eller möjligen deras Pata-Pata te.

Iste är aldrig fel när solen skiner,
liksom hett te aldrig är fel när det regnar...
Te är aldrig fel helt enkelt!

Fiskarnas horoskop

Fiskarna 19/2-20/3

En spännande dag som blir allra bäst om du avslutar den ganska tidigt.

Risk att du tappar humöret annars.

 

 

Det lät intressant, ser fram emot en spännande dag! Fast det enda vi ska göra är att gå in till stan och fika med Jossan. Vilket kan vara nog så spännande iofs. Horoskopet kommer från www.aftonbladet.se.

Som sagt, inga stora planer idag, vi avvaktar tills vi får pengar på måndag ;oP Det är lika strålande vackert väder idag med, så det blir promenad in till stan. Peter hittade ett par skor på New Yorker igår, och en jacka på H&M tror jag det var, men det får som sagt vänta några dagar. Själv ska jag inte köpa någonting den närmaste månaden (Yeah, right!) Möjligen en t-shirt.

Är nämligen medlem i Gratisbio, och har samlat ihop till ett presentkort på 300:-, men tänkte fortsätta samla tills jag får ett på 500:- Känns bättre att shoppa när man får det gratis... hehe


 

Kram på er!


"Lyckopillret"



Ja, det var Mamma Mia vi gick och såg. Den var precis så bra som alla säger!
Man blev glad och varm av den. Jag längtade dessutom till Grekland, hihi. Peter har gått runt och
dansat och sjungit ända sedan eftertexterna rullade. Det är ett bra betyg! ;oP
Förstår var den fått smeknamnet "Lyckopillret" ifrån...

En ny dag

Med nya planer. Fedag idag, fascinerande att det inte har så stor betydelse när man varit ledig hela veckan... Men skönt ändå. Nu efter frukost väntar en promenad i det härliga vädret, molnfri himmel och sol. Kan dock ana en bitsk höstkuyla genom det öppna fönstret. Ja, hösten närmar sig definitivt.
Men då är det bara att ta fram filten, en kopp med te och mysa. Eller sätta på sig vantar och halsduk, hihi.

Ikväll ska vi göra något roligt, som jag velat ett tag nu. Vi ska in till stan, mer avslöjar jaf senare :oP

Kryddförråd påfyllt

Vi har lagt en beställning hos Aromia. Det blev lilla grillpaketet, två sorters te, en sorts kaffe samt lite andra kryddor. Hoppas det kommer snabbt nästa vecka! Ser fram emot att testa kaffet, "Blueberry Muffins" hette det...

Ska faktiskt ta mig en kopp kamomillte om en stund och komma i säng tidigt. Su Yin åkte hem runt halv 1 igår, och sen dröjde det en stund innan vi somnade. Har dessutom haft värk i lederna hela dagen, så jag har inte gått någon promenad. Får bli imorgon istället :o)


Bild lånad från aromia.se

Höst på ingång

Och slut på "sommarbloggen". Kanske är en smula tidig,
skolan börjar ju inte förrän nästa vecka,
men hade inget för mig nu och fick lite inspiration... Vad tycks?


sweet, sweet sounds...

Japp, nu är det städdags till dom "ljuva" tonerna av Tarja Turunen
och Nightwish!

Jag tillhör dom som inte kan lyssna på det "nya" Nightwish då det inte är i närheten
av hur de var när Tarja var med. Helt annorlunda musik och helt annat band.






Inälvs-mysteriet

Vi kom just in från vår promenad.
Vi har varit med om något mycket underligt.
när vi gick på stigen fick vi syn på något som först såg ut
som en daggmask med ett mosat bär bredvid sig.

Det var det inte.

Det var ett rent och fint litet inälvspaket.
Tjocktarm, tunntarm, magsäck och lever i miniatyr.
Det underliga var att det fanns inte ett spår av vare sig
blod, fjädrar eller päls. Bara inälvor, snyggt och prydligt liggandes i en hög.
????????

Varför? Hur? Vem? Vad?

Vi gissar på lite fågel eller gnagare som ägare till inälvorna.
Men hur? och utan ett spår av ägare eller förövare... De var färska,
 hade inte hunnit torka i solen. De var rena och fina utan sår och "läskigheter".

Ett mysterium!


Element, min käre Watson

Ja, elementet i arbtsrummet har på något mystiskt sätt gått sönder. Det är själva värmeregleraren somhar hamnat på sniskan, så det sätter på och av sig självt. Mycket underligt... Så när Peter har varit på biblioteket ska han ringa och prata med hyressnubbarna som fixar sånt. Under tiden tänkte jag städa det lilla som behöver städas. Ser ut som att jag kan måla det sista idag också, yeay! Blir en promenad lite senare idag också, gäller att passa på när det inte spöregnar!

Tacos och bokläsning

Vi åt tacos till middag, jättegott! Nu ska jag lägga mig i sängen med en bok, blir tredje boken på tre dagar. Imorgon hra jag inga tider att passa, inga måsten eller krsav. Ska måla sista gången på balkongen, om vädret tillåter, organisera garderoben, dammsuga och byta sänglakan. Men det gör inget om jag fastnar i en bok hela dagen heller :oP
Gäller att passa på den här lediga veckan, innan pluggandet sätter igång.

Hittade förresten en tröja på stan idag. eller det var en underbart chokladbrun grovstickad långcardigan. Precis en så som man tar på sig kyliga höstdagar och bara myser i. Precis en sån som inte längre finns i min garderob. Tyvärr var den lite för dyr, 499,50:- så den får vänta. Om den ens kommer i närheten av min garderob... Tror den fanns på Vila.

Nej, säng och bok var det.

Nattinatti!

Blue skies ahead!

Ja, solen skiner! och himlen är blå med vita moln i kanterna.
Vi har precis ätit lunch, grillkorv med makaroner åt Peter och
tonfisksallad med morot åt mig. Vi har spelat lite Halo tillsammans,
sen läste jag ut min bok, och nu tänkte jag slappa framför teven en stund.
Ska gå en sväng in till stan senare, och Jossan kommer nog hit en stund ikväll.


Promenerad, röntgad, frukostad och på väg att måla

Peter och jag gick till Akademiska idag, det tog ca 55 min. Sedan blev jag röntgad, vilket tog ungefär 3 min... Så då tog vi bussen hem och åt en ordentlig frukost. Fick dessutom ett mail med ett roligt besked, kökslampan fanns tydligen i lager, så de har skickat den nu, hurra!

Efter att ha läst väderprognoser och minutiöst iakttagit himlen utanför, ska jag nu bege mig ut på balkongen för att måla... Solsken med fluffiga vita moln för stunden...

Vi hörs senare! Krums

Mission: Kökslampa

Vi har varit på jakt efter en kökslampa Peter och jag.
Ikväll hittade vi  the one, the perfect, the only alternative!
Enda nackdelen är att den levereras i slutet av oktober...
vi misstänker att det har blivit mörkt här i Uppsala innan dess, men
eftersom Lampan blev den enda tänkbara för oss
får vi helt enkelt hitta en provisorisk lösning, alternative omvandlas till kattdjur...

Dessutom blev den trevligt billig. Den fanns på Ellos, där jag hade 40% rabatt på
valfri vara ur höstens sortiment, och hux flux
gick lampan på 179 kr. We like!



Är den inte underbar?
Peter föll för den direkt, innan jag sagt att jag gillade den, kanske finns en anledning till att
vi "står ut" med varandra? Hihi

Nu gäller det!

Är lite lagom tom i huvudet, har inte fått äta något sedan 21.00 igår, och lär inte få i mig något förrän tidigast 12, kanske senare... Idag ska jag på provtagning. Har samlat urin under två dygn (en fascinerande upplevelse) och kl 11 ska jag till njurmottagningen för att ta prover. Sedan ska de ge mig någon medicin, vänta två timmar och sen ta om alla prover igen. Yeay! Imorgon bitti ska jag på röntgen också, spännande liv man lever *ironisk*

Har iaf fixat hemförsäkringen nu på morgon, samt paketerat kameran och ska skicka iväg den sen när vi går till bussen.

I eftermiddag/kväll blir det lite städning (vi orkade inte städa igår) samt tv-tittande. Lugn kväll med andra ord. Peter ska visserligen skriva på sin uppsats, eller läsa en bok tror jag.

Det är riktigt härliga fluffiga tung-gråa moln som hänger över flogsta idag, fast det ljusnar åt ena hållet. Allt jag vill är att måla klart balkongen! Mttr...


See ya!

Åkte hemifrån och kom hem med ett skoställ...

Ja, vi tog en snabbsväng till Ikea nu på morgonen. Peter och jag hde läst att de återkallade spotlight-lampan FEMTON, pga av brandrisk och vad det nu var. så vi tog mmed våran som vi köpte för ett år sedan, och fick tillbaka de 99:- den kostat. Sedan skuttade vi in på Ikea och kom ut med:
  • Frän Skoställ
  • Skubb förvaring
  • Kassett förvaringslådor
  • Kassett tidskriftsamlare
Plus en skål till mamma. Bilderna är klickbara


Ville ha skostället i rött, men det fanns inte i Uppsala... Tupiskt! Hihi, allt ser väldigt vitt ut, men både lådorna och tidsskriftsamlaren hade vi i svart redan.

Så nu ska vi ägna ett par timmar åt att organisera, dammsuga, moppa, vädra och tvätta. Så det blir fräscht, fint och bovänligt! :oP

Sleepy Sheepy Fluff?

Jag ska snart krypa ner i sängen och läsa innan jag somnar. Är jättetrött och seg. Vi tittar på 3.10 to Yuma men tyvärr så har översättarna missat drygt varannan mening, och eftersom jag är så trött orkar jag inte hänga med riktigt... Den har rätt skön stämning kan jag iaf säga!

Om ni undrar över rubriken så refererar den till mitt hår... Fluffigt fårkrull a la Medusa... Tur att man inte ska ut ikväll, hihi


Godnatt på er

Let the men do the work...

Nu sitter jag framför datorn och tar det lugnt.
Aron och Peter är på Maxi och storhandlar, pappa grejar på balkongen.
Om det sen kunde bli uppehållsväder så jag kan måla färdigt därute också, men nejdå...


Har planterat chiliplantan (grymt läckert med eldröda chilifrukter i svart kruka)
samt fixat till vår nytillskott Herr Minikaktus, så han har fått en snygg "omgivning".

Ska se om jag kan ta kort innan jag skickar iväg min kamera.
Har dessutom fått en ny DVD-spelare, den jag köpte sista september förra
året hade bestämt sig för att lägga av. Helt och hållet.
så "pojkarna" tog med sig den ut till Siba, och så fick de
en ny! Det gillar jag!

Sen att min mobil råkraschat och lever sitt eget liv, ogillar jag starkt.
Så om ni nån gång ringer och tror att jag lägger på
i örat på er, är det mobilen, inte jag.

Mobilen är dum. Nej, den är helt klart väldigt döendes.
Men jag har inte råd med en ny för tillfället. Mttr.
Den här blir det nog iaf, har inte valt färg än dock...

Vit......eller svart?

Breakfast in America?

Har ätit frukost, och samtidigt läst om USAS:s nya inresekrav och regler. Snacka om "1984" på riktigt! Storebror ser dig, vartän du går... Även om det finns flera ställen i USA jag skulle vilja besöka, så tänker jag inte ställa upp på deras sjuka krav. "Allt för att motverka terrorism". Sorry guys, it doesn't work that way!.... Läs själva här:
Övervakad
Tycker det är riktigt skrämmande ärligt talat....


sitter och väntar på tt Peter ska komma ut hit. Vilket inte dröjer så länge. Vi ska gå en promenad med Emil sen, och bara ta det lugnt. Funderar på att låna 27 Dresses av Mika och kika på den... Nån som har sett den?


Liten update

Nu har vi fart runt hela dan igen, men alla bitar börjar falla på plats, och det blir riktigt bra här hemma. Trötta som bara den båda två, men glada i hågen:o)
Vi ska strax äta middag, och sen blir det nog slappande framför teven. Ska göra i ordning färdkost inför hemresan imorgon också. Vi åker och äter frukost på vägen.

Hörs kanske imorn om jag hinner!

Tröttare än tröttast

Fy sjutton vad trött jag är! Peter också... Vi lämnade Skara 07.09 imorse, och var i Flogsta strax efter 11. Sedan bar det nästan genast av till Ikea. När vi hadlat det vi skulle trodde vi inte att vi skulle få plats med båda möblerna, så vi åkte hem en vända först innan vi hämtade tv-möbeln på utlämningen. visade sig att det nog hade fått plats, tupiskt...

Sedan har vi möblerat om, skruvat, och grejat hela eftermiddagen/kvällen. Nu är Peter och köper sallad, så ska vi krypa upp i soffan framför teven. Måste tillbaka till Ikea imorn. Den svarta hyllan vi köpte visade sig vara vit... ännu mer tupiskt!

Nej, no more data for me =)


Ha det bra!

Kram

Nya läsare

Vad kul att nya läsare har hittat hit! Hoppas ni stannar kvar, är det något ni undrar över eller vill läsa mer om är det bara att fråga =)

Den stora dynan är nu färdigsydd, de blev riktigt bra båda två faktiskt. Bara ingen tittar för nära på ena hörnet på den lilla.... hehe...

Nu sitter jag mest och tar det lugnt, ska greja färdigt sen, samt handla lite med Peter när han kommer hem.

Kikar runt lite på nätet, läser bloggar och skriver inköpslista till IKEA på lördag. Peter och jag har utvecklat ett system som är hypereffetivt, vi kan om vi vill köra igenom IKEA på mindre än 20 min...


Nej, ni får ha det så bra så länge!  Kram

Hemlängtan

Ja, det märks att det snart är dags att åka hem igen.
 Ju närmare avresa desto mer vill man hem. Har sytt klart ena dynan, kommer bli riktigt
 bra på balkongen när det är färdigt!
Har även packat klart nästan allting, samt lagat
två koftor själv, och mamma hjälpte mig med favorittröjan.

Just det, vi har varit på Onoff, och kom hem med
en Samsung 32" LCD-tv... Det ni!


Nu är det bara en sväng till IKEa på lördag, lite målarfärg på balkongen,
så är vårt hem komplett, hihi

Nu ska jag lägga mig i soffan med Emil, gonatt!

Mycket att göra, lite tid

Har fullt upp nu i veckan, har till och med skrivit en "att göra-lista" för att koma ihåg allting. Vi åker ju upp till Uppsala på lördag, fast bara över helgen. Måste till Akademiska för att hämta ut lite saker inför utredningen.
Så just nu hoppar jag runt mellan tvätt, packning, lagande av trasiga kläder, fixa bilåkarmusik, köpa målarfärg, knappar och band, rätta till kläder som behöver symaskinshjälp, samt syr två dynor till balkongbänken. Vi ska fräscha upp balkongen lite veckan innan skolan börjar. Yeay!

Så nu måste jag fortsätta!


KRUMS ;oP

Snart tillbaka i vardagen...


Ren Lycka!

Är härligt trött i hela kroppen, och lite öm i vaderna.
Jag, Alex, Linda, Peter och Aron
har ridit islandshäst i två timmar!
Det var så kul och jättehärligt!!!
Bara få sätta av i full galopp och njuta!
Det är ren lycka...
Peter och Aron tyckte likadant, och då har Peter
aldrig varit i närheten av en häst förut.
Vi mer rutinerade ryttare var riktigt imponerade av dem,
de töltade, travade och galopperade utan problem.
Ledaren var också imponerad.

Själv höll jag på att åka av två gånger, fick den hetaste hästen. 
Vilket jag iofs inte hade så mycket emot, trots att
jag inte ridit på två år.
Första gången galopperade han iväg och ville tävla,
det hade gått bra om jag inte tappat stigbygeln... Men jag
höll mig kvar tills jag fick stopp på honom :o)
Andra gången halkade stackars Carlúr i en brant nerförsbacke och snubblade.
Då var jag centimeter från backen,  mitt hår släpade i marken...
Men kände inte för att ramla av där, hade inte varit så lämpligt,
 så jag tog mig upp i sadeln igen ;oP


Mycket duktig och trevlig ledare, härliga och mysiga hästar
och en otroligt vacker omgivning!
Högsta betyg till Kyrkekvarn turridning!!!

Kunde ju tyvärr inte ta några bilder, men har lånat bilder på 
hästarna från deras hemsida,
www.kyrkekvarn.se 

Enjoy!





 

once again...

Det blev ingen bio för mig igår kväll.
Det blev akuten i stället.
Där jag råkade på en mindre trevlig läkare.
Usch för sådana!
Men sköterskan var trevlig!
Stenarna beslutade sig för att jävlas igen.
Vilket inte tänker hindra mig från vår utflykt imorgon eftermiddag.
Tänker inte avslöja vad det gäller än, men roligt ska det bli!
Hihi


Har beställt lite smågrejer från Panduro som jag ska pyssla och leka lite med.
Bra sätt att aktivera sig på :o)

RSS 2.0