Fler glassmaskiner åt folket!

Idag började dagen med en tur till Gränby Centrum. Inte för att shoppa, utan för att studera glass... Projektgrupperna hade fått olika livsmedel tilldelade sig, och vi fick glass. Vi skulle jämföra pris från två olika butiker, och vi valde Gränby eftersom både Ica Maxi och Coop Forum finns där. Det vi kom fram till var att Ica var billigare än Coop, och att man bör låta bli att köpa glass. Om man ska äta glass, ät mycket hellre hemgjord glass. Detta fick mig att bli ännu mer sugen på en glassmaskin, men det får vänta tills längre fram i vår.



Ät inte för ofta, och helst hemmagjord! Bild: www.fotoakuten.se




Sedan köpte jag med mig schampo åt Peter, tvål och schampo åt mig. Tänkte testa Respons med körsbärsblomma och se om det är något att ha.
När jag kom hem blev det lite lunch, och sedan vilade jag en timme. Borde verkligen sätta igång och sätta, men har så lite lust man kan ha. Ana kommer hit på fondue imorgon kväll, och tills dess ska vi iaf ha hunnit städa =)

Som det ser ut nu, så blir det julmarknad på SKansen på lördag, yeay! Trodde jag skulle få ställa in igen pga massa plugg, men det har ljusnat något. Enda kruxet är att den efterlängtade sovmorgonen uteblir tills på söndag, hehe. Kanske man kan få tillbaka lite julkänsla igen, den försvann någonstans i början på veckan...


Hang down your head...

Är fortfarande hängig av förkylning, och vaknade illamående nu imorse. Tror det beror på att jag är så förbaskat täppt i näsan. Ska iväg och jobba med projektgruppen, men kanske skippar workshopen i eftermiddag. Den är ändå frivillig. Igår hade jag en mindre bra dag, men vi fick iaf något gjort på projektet. Imorgon ska gruppen åka ut till Gränby Centrum och studera livsmedlet glass på Coop och Ica. Yeay, vad roligt! Sen ska vi ta en fika och sammanställa våra resultat.

Måndag 7 december

Inatt har jag suttit upp och sovit större delen av tiden. Ingen nässpray, och heller ingen saltlösningsspray gjorde att jag var extremt täppt hela natten, och är det fortfarande. Känner mig annars en smula piggare, och har idag äntligen lyckats få reda på vilken projektgrupp jag ingår i, och försökt få tag i dem. Alltid en början iaf!

Det blev ingen julmarknad på Skansen igår. I lördags drabbades jag av vad som verkar ha varit matförgiftning, fick inte behålla någonting jag stoppade i mig, och var uppe nästan hela natten. Det blev bättre igår, men jag var så utmattad så vi sköt upp marknanden. Förhoppningsvis blir det nu på lördag, om inte projektgruppen ska träffas.

Dagen skall annars ägnas åt läsning, och att skriva ut kurslitteratur från nätet. Hade tänkt ta en promenad, men det spöregnar så jag får se om det håller upp någon gång. Nu ska jag återvända till läsningen =)

Äntligen!

Har inte lyckats komma in på bloggen på ett par dagar, men nu gick det! Det har varit välddigt lugnt de senaste dagarna, är fortfarande förkyld men nu känns det som att det kanske börjar vända iaf. Imorgon blir det skola igen, och då ska vi sätta igång något slags projektarbete i nya arbetslag. Intressant!

Igår kom vintern till Uppsala med 7 minusgrader och skimrande rimfrost. Idag är det bara 3 minus, och en rejäl dimma. Har tänkt gå en promenad lite senare idag, men först ska jag göra färdigt en inlämningsuppgift.

RSS 2.0