Livsfarliga lampor och dunkande techno

Har överlevt ännu en pendlardag till Sala, och nu är det bara två kvar. Idag var det faktiskt riktigt kul, vi lärde oss om hur extremt miljöfarliga lågenergilampor är, och hur man ska bete sig om en sådan går sönder. Det är verkligen inte bara att dammasuga upp (absolut inte gör det!) och slänga i soporna. Dammsuger man sprider man de oerhört giftiga kvicksilvermolekylerna och det blir en större risk att inandas dem...


Blev riktigt förbannad på den vuxna delen av mänskligheten, någon har nämlegn stulit klassens hårt förvärvade sparkassa på dryga 14 000, som de skulle ha till sin klassresa i maj. Hur FAN kan man göra så!?! Mot barn! Dessutom verkar det vara lite speciella omständigheter kring stölden. Hoppas de löser det, och framför allt att de kan lyckas fixa tillbaka barnens pengar. Inte roligt när de har slitit, sparat och jobbat för att få ihop en reskassa... GRR!!!


När jag kom hem lagom seg til lunch, åt jag lite, sedan lade jag mig i sängen för att ta igen lite sömn. Tji fick jag. Våra kära techno-älskande nördgrannar hade dunka-dunk-dunka-dunk-party. Det vibrerade och jag skojar inte, jag hoppade i sängen... Men eftersom jag var så fruktansvärt trött orkade jag inte resa mig upp och lägga i soffan där det dunkade något mindre. Resultatet blev att jag låg och dunkade i takt tills jag däckade, och när jag vaknade efter en och en halv timme dunkade jag fortfarande med tårna i takt. Scary brainwashing!!!


Hihi, igår kväll återupptäckte vi en gammal klassiker... Worms 2. Har en skön bild på Jennys mordförsök på min lilla mask. Min är den gröna "Trece" och Jennys är den som håller dynamitgubben som det står 5 vid... Haha, Jag har bevis!!!
 

Det roligaste var att hon lyckades spränga sig själv istället, hihihihi *ondskefullt fniss*



Nu blir det The Sisterhood of the Traveling Pants 2 och en mozarellapizza från Dr. Oetker. Vem orkar laga mat när man går upp 5? Inte  moi iaf....



, , , , ,

Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0