Wedding Dress in the Closet

Ja, den har äntligen kommit! Och den är jättefin!!! Lite kortare än vad jag trodde, men det gjorde ingenting. Fick med en matchande sjal ovkså. Hihihi, vad roligt!

Igår blev det inget bloggande, åkte hemifrån vid 9 och kom hem drygt 12 timmar senare. Först arbetslagsmöte där vi planerade lektionsspelet, sedan redovisning i tre timmar (som gick jättebra! Fick väldigt bra kritik av läraren) och sedan drama i tre timmar. Dramat var helt värdelöst, det var itne alls ett uppsamlingspass som det stod på allas scheman, utan grupp A1 som hade sitt tredje pass, så de som missat fick vara med på det. Dessutom gick hon över tiden med en kvart, så 18.15 lämnade jag ILU för att traska in till stan.


Var nämligen bjuden på tjejmiddag hos Ana. Fick jättegod mat, och det var jättemysigt! Hoppas vi kommerkunna träffas fler gånger under våren, blir ju svårare eftersom alla sprids ut på olika inriktningar...


Idag ska peter och jag på barnkalas, Felicia fyllde 25 år den 4, och firar nu detta. Vi kommer kanske inte stanna jättelänge, (måste ju skriva pm) men det ska iaf bli jättekul att träffa dom igen!


Vi hörs senare ikväll! (=

Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0