Studiefunderingar

Nu har jag tillbringat morgonen med att fundera på vilka inriktningar/specialiseringar jag vill ha med i min lärarexamen. Jag har två alternativ, som egentligen är samma fast det skiljer en kurs. Det ena leder till Bachelor of Education-examen, och det andra till en Master of Education. Den sista kräver nämligen två kurser på avancerad nivå, dvs c-kurser. En får man automatiskt genom själva examensterminen, den andra kan jag lägga till genom Språk och matematik C. Om jag skulle vilja, vilket jag kanske vill. I så fall tänker jag nog läsa Språk och Matematik B nästa vår istället. Förhoppningen är att jag någon gång under de kvarvarande terminer också ska kunna läsa Engelska LS parallellt, så jag får en specialisering. Brukar ju inte ha några problem med engelskan direkt, så det borde fungera om jag får dela upp den på två terminer :)

Idag ska jag åka en sväng till Skövde med pappa. Mina favoritjeans har gått sönder, så nu måste jag köpa ett par likadana, hoppas bara de finns på Kappahl i Skövde...

Kommentarer
Postat av: Evelina

svar: Jo, ska bli kul! Är supernöjd med mina två år som konsulet, har varit kul och jobbigt samtidigt(men det är väl så det ska vara). Nu ser jag fram emot ett nytt kapitel i livet :)



Lycka till du med i höst med pluggandet!

2009-07-10 @ 16:53:43
URL: http://gurko.blogg.se/

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0