Frusen Limepaj




12-14 bitar

15 digestivekex
125 g smör, smält

Fyllning:
5 äggulor
1 burk kondenserad sötad mjölk, ca 400 g
1 dl färskpressad limesaft


Gör så här

 Sätt ugnen på 175°. Krossa kexen fint, och rör ner smöret. Tryck ut smulblandningen på botten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 8 min. Rör ihop äggulorna i en bunke. Rör ner mjölk och limesaft. Häll smeten i formen. Grädda i ytterligare 15 min. Låt kallna. Låt den stå i kyl eller frys minst 3 tim. Låt den frysta pajen stå i rumstemperatur ca 20 min innan servering. Garnera med jordgubbar och limeskivor.


Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0