Juligt inlägg

Peter och jag har börjat planera så smått inför första advent och december i allmänhet. Vi har ju redan köpt julgardiner, men jag har också lyckats få tag på en pandasäljare, Lindas systerdotter som lyckades slänga in en restbeställning åt mig i sista stund. Vi beställde WWF:s samlartomte, en serveringskanna och två skålar.

WWF:s samlartomte 2009. Klicka på bilden för att få den större!

Sedan har vi okcså bestämt oss för att ha en gran i år. Och eftersom plast är bättre än ingen alls, så blir det det. Vi har hittat en på Rusta som är ganska lagom, 120 cm hög, som vi båda godkänt. Det blir nog ganska traditionellt pynt, röda och guldfärgade kulor och polkastänger (så man kan gå och ta sig en när andan faller på, sa Peter). Så det ska nog bli riktig mysstämning i år!

 

Vad gäller vilket julgodis so ska göras har vi lite olika ideér. Peter vill absolut ha något med jordnötter, och föreslog hemgjord snickers. Så länge han hjälper till så är det inga problem =)
Men än så länge ser listan ut så här:

Pepparkakor (egengjord deg) 
Citronkanderade sötmandlar (tog slut fortare än fortast förra året)
Knäck
Strykande åtgång
(farmors recept, jättegoda men har aldrig gjort dem själv förut)
Hemgjord Snickers
Polkachoklad
Corn Flakes-kluttar

Vi tänkte att vi gör en del så anske det räcker till nyårsafton också... 12 december blir det pepparkaksbak, och 13 blir det julgodisgörande. 5 december ska vi gå på Skansens julmarknad med Peters bror Thomas, så vi kanske hittar något roligt där med.

Och förresten, det snöar massor ute nu! Hihi


Kommentarer
Postat av: Evelina - Ivelajn

Gud vad jag börjar längta till december då man får göra allt sånt där mysigt :D

2009-11-05 @ 17:04:01
URL: http://gurko.blogg.se/

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0