Lördagen

Vilken härlig lördag vi hade! Vi var framme i stockholm vid 12, och gick runt och kikade lite. Fastnade på Åhlens en stund och fnissade åt deras julavdelning. Jag blev nästan förälskad i en uggla, bara för att den var så galen. Peter tyckte den var förfärlig, och jag kan väl kanske hålla med om att den nog inte skulle få hänga i granen, men ändå...

Färgglatt uggle-julpynt från Åhlens, 75:-

Sedan gick vi vidare och hittade present åt Jenny, gick ganska snabbt och lätt feersom vi visste vad vi var ute efter. Det var förresten värsta polispådraget i gamla stan. Sammanlagt 8 piketbilar såg vi, och ett stort gäng poliser utanför Rosenbad. Undrar vad det var för toppmänniskor där?

Vi gick vidare upp mot Slussen och åt en lätt lunch på McDonald's. Sedan letade vi rätt på Hermans så vi viste var den låg, innan vi irrade upp mot Södermalm. Fastnade på Stalands möbler i någon timme och förälskade oss i en mörkt knallcerise ryamatta. Samt en turkos/gråskiftande soffa som var väldigt bekväm.

Hermans var extremt trångt, men maten var riktigt god. Allt utom, en kormagryta som de hade råkat överkoka, men resten var mums. Jag tog hallonpaj och Peter nötkolapaj till efterrätt. Övermätta och belåtna promenerade vi ner mot Nybrokajen och Dramaten.

Pjäsen i sig var riktigt suverän. Som oftast med Shakespeare ägnar han ett tag åt att plocka fram alla trådar innan han knyter ihop dem. Men när han väl gjorde det så skrattade vi i ett tills den var slut. Bäst var nog nästan Pontus Gustavsson i rollen som de nsvartsjuke kte maken, och Stina Ekblad som en av de muntra fruarna. Men hela ensemblen gjorde ett kanonjobb.  

Igår var en lugn och slapp dag, vi hann med att handla innan Peter däckade i feber. Han ser ut som ett vandrande lik idag, men febern hade gått ner nu på morgonen. Lie otur eftersom han skulle ha hållt sin första lektion idag, men bara han vilar så blir han nog frisk snart. (Ingen nöff-nöff här vill vi ha!!!)
Jag skulle gjort en liten dugga idag på morgonen, men har tillbringat natten på toaletten. Vi åt bakpotatis med köpt äpple/curry-röra, misstänker att jag inte tålde den. Men det är nog inga problem att ta igen den ganska snart. Nu ska jag läsa och snart göra paj.


Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0