Årskrönika del 2

April

Vi firade påsk nere i Skaraborg och njöt av våren som dykt upp. Jag tog en ofrivillig bloggpaus pga tidsbrist, magsjuka, släktbesök och annat både väntat och oväntat. Vi upptäckte den otroligt vackra Hågadalen, och tog både en och två promenader åt det hållet när vädret visade sig från sin bästa sida. April avslutades med Uppsalas hejdundrande Valborgsfirande. Brorsan kom upp och undersökte vad detta innebar. Tidig och småkylig frukost vid Fyrisån för att kika på flottarna. Lunchpicknick framför Universtitetshuset, middagsgrillning i Flogsta och till sist en kvällstur ut till Kungahögarna på andra sidan Uppsala för att titta på elden.


 

Maj

Maj blev mestadels en pluggmånad, men vi hann också med att bila ner till Axvall tillsammans med Åsa och Henrik under Kristi Himmelfärdshelgen. Där hann vi med en tur till Spiken för att köpa varmrökt lax, vi åkte till Iitala Outlet för att köpa nytt vardagsporslin och passade på att grilla i det fina vädret.Väl tillbaka i Uppsala började vi undersöka och fundera, och bestämde oss för att åka iväg och titta. Och kom hem med påskrivna papper och gick runt och väntade, väntade och väntade. Den 26 maj hämtade vi hem vår lilla skrutt, Hamlet! Sedan hamnade vi i en bubbla av valpgos, tidiga morgonrastningar och allt annat som hör hundlivet till.Maj avslutades med firandet av vår 5-årsdag, hemmamys med rosa champagne på balkongen.

    
Klicka på bilderna för att få dem större

Juni
I början av juni tog vi med oss Hamlet ner till Axvall för att fira brorsans student, innan vi åkte tillbaka till Uppsala igen. Jag skulle gå en sommarkurs i teknik, och hann med en underbart härlig bropromenad i det vackra sommarvädret innan en ondskefull urinvägsinfektion satte stopp för kursen. På midsommarafton åkte vi söderut igen, för att tillbringa sommaren i Skaraborg. Jag tog semester från bloggen, och vi ägnade dagarna åt att sola, bada vid tilfälle och njuta av lite ledighet tillsammans med valp.


Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0