Årskrönika del 3

Juli

Under juli fortsatte min bloggsemester, och det ekade tomt inne på bloggen. Hela två inlägg blev det, mest för att tala om att vi levde (om nu någon skulle undra). Istället för att sitta inne vid datorn, tillbringade vi så mycket tid som möjligt utomhus. Josse kom och hälsade på, och vi upptäckte hur praktiskt det är med en hund som gillar både att paddla kanot, fiska i motorbåt och hoppa omkring på klipporna vid Vänern. Vi tog en snabb sväng upp till Uppsala för att kolla post och rädda växter.

 

 

Augusti

Vi åkte hem till Uppsala igen, och förberedde oss inför kursstarten. Peter och jag skrev ett kontrakt med varandra, som vi faktiskt höll i sex hela veckor, innan mina njurstenar minskade motivationen och fick oss att bryta det. Jag skrev en svår geografitenta (en av de svåraste jag någonsin skrivit) som jag missade pga sjukdom under vårterminen, och lyckades på något sätt bli godkänd.  Vi började fundera på att byta ut vårat köksbord, och se över vad som skulle behövas i hemmet inför hösten. Bland annat investerade vi i en Biker Bag till Hamlet, mycket uppskattad!


 

September

Vi hälsade på hos Henriks släktgård utanför Uppsala, och mitt sug att ta upp ridningen igen blev minst sagt större. Hamlets fick hälsa på hästar och pröva på herrgårdsliv, vilket verkade passa honom utmärkt. Jag hälsade på Josse i Västerås för en girl’s night out, och upptäckte nattlivet där. Vilket just den kvällen inte var mycket att hurra för. Jag fördjupade mig i det globala klimathotet, och läste en massa om hållbar utveckling.



Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0