Ljus i mitt hus



Nu har vi varit inne i stan en sväng, och köpt ljus! Visst är dom fina? Köpta på Indiska, skifferplattan under köpte vi på Household för något år sedan, perfekt att ha blockljus på. Inga gardiner än, men dagen är ju inte slut än.
Nu är jag helt slut och ska lägga mig i soffan och vila en stund, sen ska jag greja lite med en annan sak vi köpte. Ni får se sen när det är färdigt, men det kan nog dröja lite...


Kommentarer
Postat av: Marica Rödebäck

En sådan platta fast fyrkantig och sådana blockljus hade vi på vår stora fest i somras, satt ute i partytält så dom var väldigt mysiga att ha!! Fina också.



Svar: HEhe, vilken tur att din brorsa kunde ställa upp. Jo, men är man duktig på att ta bilder och har en relativt bra kamera behöver man ju inte lägga dyra pengar på en proffisionell.. jag antar det blev billigare med brosan?



När jag och maken gifte oss gjorde vi likadant fast det var svärfar som åkte med och fotade med vanlig digitalkamera =) Blev jättebra bilder.. men jag ångrar att vi inte spejsade lite mer som ni gjorde.. vi står bara rätt upp o ner..

2010-01-13 @ 18:27:07
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Marica ☆ Rödebäck

Flak öl, middag och bio var ju egentligen ingenting.. ;) Shysst.



Jag hade också velat att vi hade det så, att det inte kunde bli kallare än 15 grader.. om jag ser att det är 15 grader är det "varmt" här.

2010-01-13 @ 20:26:31
URL: http://rodeback.blogg.se/

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0