Pepparkaksdeg

Nu har vi precis gjort klart en pepparkaksdeg, och ställt in i kylen. Imorgon bliir det pepparkaksbak, och troligen husbygge! Efter noggranna uträkningar insåg vi att det är nu i helgen vi har lite tid över att syssla med sådant, och nästa helg är det ju faktiskt 1:a Advent. Hur det nu gick till?

Om en vecka blir det till att förbereda hemmet, plocka fram ljusstaken, stjärnan och dukarna. Vår lilla gran plockas fram till 2:a Advent, men innan dess måste vi ta en tripp till Rusta för inköp av de obligatoriska polkagrisstängerna! Peter påpekade just att vi också måste ta ett snack med Hamlet och förklara att det inte är hans nya gigantiska leksak... Ska bli kul att se vad han har att säga om detta!

Nästa helg kommer också mamma och brorsan upp, eventuellt också ena systern. Aron och Peter ska väl spela (ganska säker gissning) medan vi andra ägnar oss åt lite före jul-shopping.

Nu ska resten av kvällen ägnas åt att prova koffeinfritt kaffe (!) och spela en liten stund till på mitt Wii. Hörs under morgondagen :)

Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0