9 september

Idag har jag varit föreläsningsfri, vilket var rätt skönt. Missade seminariet igår pga njurstenskänning, men det var inga problem att ta igen enligt läraren.
Dagen började tidigt, vi cyklade in med Hamlet till Observatorieparken för att han skulle få socialisera sig med andra hundar och få lite extra aktivering. Det gick jättebra med de mindre hundarna, men han tyckte det blev lite otäckt när de större hundarna började dyka upp och lekte i full fart. Då var det tryggast att gå hack i häl med matte!

Sedan passade jag på att klippa mig, blev en ganska rejäl bit som försvann, vilket känns väldigt skönt! Just nu påminner det lite om de där 20-talsfrisyrerna med shinglat hår, fast något lockigare...

Eftermiddagen ägnades åt arr se på film, Peter Jacksons "dokumentär" Forgotten Silver. Intressant och, utbildande? Iaf väldigt underhållande.
Vi har också veckohandlat ute på Maxi idag, känns som att vi börjar få lite struktur på hushållskasssan, och kontraktet har vi nu hållit i 25 dagar utan större svårigheter. Visst kan man bli frestad ibland, men med tanke på vad som står på spel så är det bara att bita ihop! 

Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0