Peter 24 år!

Okej, jag vet att jag lovade bilder, men Peter har gömt kartongen där drivrutinerna ligger, så ni får ha lite mer tålamod. Imorgon, när vi har lite mer tid, ska vi hitta den så det kan bli lite bildregn på bloggen. Det blev inget test av objekt-i-rörelsefunktionen igår, Hamlet gick mest i hälarna på oss, och det var för halt för att koncentrera sig på annat än var man satte fötterna.


Så till rubriken, Peter fyller år idag! Detta har än så länge firats med en hejdundrande frukost och paketöppning. Hamlet gav honom (helt på egen hand, han var jätteduktig!) ett kuvert med två trisslotter på sängen. Sedan blev det frukost (brunch?) bestående av grillad miniciabatta med mozarella, salami och ruccola, bacon, stekt ägg och stekta champinjoner. Till detta fick en en kopp rykande hett Nespresso á là Lisa, samt mousserande blodapelsindrink, givetvis helt alkoholfri! I paketen som låg på bordet fanns det en snygg och lite vårigare tröja, grön/vitrandig, samt ett sällskapsspel. Intim -Vad du trodde att du visste om din partner/dejt/kompis. Vi provspelade två omgångar direkt efter frukost, och det var riktigt roligt! Klurigt, men roligt.

Ikväll ska vi gå och se Trassel 3D tillsammans med Sofia, Adde och Josefin. Efteråt blir det något drickbart på O'Connors, eftersom vi alla numera är över 23! Men som sagt, imorgon ska vi försöka fixa lite bilder här på bloggen :)

Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0