Makeover

Jag lyckades bli färdig med hemtentan igår förmiddags, men återigen så har vårt internet legat nere. Skärpning, Upnet! Idag har vi varit ute på vift, vi tog buss 41 ut till Ikea, och fick oss en ordentlig sightseeing genom Uppsala. En timme och tjugo minuter tog det ut till Ikea, mot normala 10 minuter med bil...

Väl framme så spurtade vi in, köpte de två saker som stod på listan, och sprang över gatan till Bauhaus. Där ägnade vi oss åt att noga studera deras urval av tapeter. Först så hittade vi ingen bra, men på väg att ge upp fick vi se att det fanns fler, och där hittade vi en som föll oss båda i smaken. Så nu ska tv-rummet få en liten makeover på torsdag, när pappa kommer hit.

Hur det blir, får ni se när det är klart! Tanken är att vi efter sommaren ska köpa två bokhyllor till, att ha på vardera sidan om tv-möbeln. Så det kommer nog bli riktigt bra! Det som framför allt saknas i vår lägenhet är förvaringsutrymmen, så det vill till att utnyttja de utrymmen som finns att ha sådan på!

Senare ikväll ska jag förbereda inför morgondagens uppsatsskrivning, måste ha med ett utkast med mindmap för att få börja skriva, så ska fixa det sen. Nu blir det lite vila, och Nespresso!

Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0