30 oktober

Den här helgen blev helt annorlunda än vad det var tänkt. Gårdagens halloweenfest blev inställd pga en massa anledningar, bl a hjärnskakning och migrän hos några av gästerna. Snopet, men så kan det bli ibland. Istället kom Henrik över och det blev lite skräckfilm och drinkar.
Idag hälsade vi på Josse och gick på visning för att spana in en av lägenheterna i hennes grannhus. Fin, men inget vidare läge enligt mig Peter. På tal om visning lär det bli ytterligare en i veckan. Igår morse dök en tvillinglägenhet till den vi blev så kära i upp, med snabbinflytt. Sista anmälningsdag är idag, och inflytt 1 december. Det går mycket fortare när det är snabbinflytt, och vi håller tummarna för att det är till vår fördel. Visserligen blir det minst en dubbel månadshyra, men är det rätt lägenhet så är det helt klart värt det! Det är bara att vänta och se...
Imorgon är det äntligen dags för skola för min del, och det ska bli jättekul med den här kursen. Och att komma igång med studierna igen. Så vi hörs imorgon eftermiddag/kväll igen!

Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0