Ice




Lite tomt här igen, förlåt! Den här veckan har varit lite upp och ner med hälsan, och det känns roligare om jag kan visa er lite bilder också. Som här ovan, en mycket nöjd Hamlet som skuttar runt i snön i sin alldeles egna trädgård! Vi hade tyvärr lite problem med en/flera katt/katter som pinkade på dörren in från uteplatsen, men efter att ha hällt ut lite ättikssprit så har vi än så länge sluppit fler sådana incidenter.
Annars så har den nationella blixthalkan slagit till ordentligt även här i stan, och det är blankis överallt. Trots att de grusar, så är det fortfarande förenat med livsfara att bege sig ut. Peter trotsade isen, och begav sig till Gottsunda Centrum för att handla lite, annars har dagen ägnats åt soffmys med tända ljus framför första säsongen av Glee.
Om det inte vore för halkan, så hade vi hämtat ut hela tre paket idag, men vi hoppas kunna fixa det under morgondagen. Vi beställde igår eftermiddag från tre olika ställen, och de kom redan idag. Snabbt jobbat! Lovar att visa när vi hämtat dem :)


Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0