Det går framåt!


Pratade för en stund sedan med både golvläggare och tapetserare, och det ser ut som att allt kommer ordnas innan vi flyttar in. Flyttlasset går den 11 februari, och innan dess ska både nytt golv och nya tapeter vara på plats! Känns väldigt, väldigt skönt! Peter har nu sagt upp vårt tv-abonnemang, sedan ska vi ordna elavtalet så båda lägenheterna har el under februari månad. Adressändring står också på att göra-listan, annars börjar det nog ordna sig med det mesta.

Ska hämta ut ett paket med inredning till nya hemmet senare i eftermiddag, ett duschdraperi och en sak till diskbänken. Tror ni får se när allt är på den plats det ska vara :)

Annars så har vi en riktig slödag idag. Sov till 10.30, gick och handlade och sen har vi inte gjort något vettigt alls. Peter är rejält förkyld, och jag är rejält trött. Hamlet verkar också ta igen sig efter helgerna...

Har förresten beställt nya kökslampan också, hoppas den dyker upp snar så vi kan kika på den. Hittade den ju i en affär i Skövde för 900:-, men den fanns på nätet för 569:- så vi slog till. Gardiner och sådant får vänta eftersom vi inte har några mått. Men när vi fått nycklarna 1 februari ska vi åka ut, ta lite "före-bilder" och mäta så vi kan beställa gardiner och kanske få hem dem lagom tills flytten. Behöver jag säga att vi längtar?!!
Hamlets nya säng är minst sagt uppskattad!


Kommentarer

Lämna tassavtryck ;o) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0